7 januari 2018 Lille Sochaux Speltips

Speltips Lille – PSG 1/8: Franska supercupen

Lille och PSG gör upp om säsongens första titel på neutral mark i Tel-Aviv under försäsongen.

Den franska titelstriden var verkligen otrolig att följa under vårkanten då så mycket som fyra lag var inblandade. Under flera månaders tid aldrig var mer än någon poäng som skilde ligaledaren från de som jagade precis bakom, men tillslut var det alltså Lille som tog hem sin första titel på tio år.

PSG lyckades alltså varken med att vinna ligan eller Champions League förra året under Mauricio Pochettinos första säsong som tränare i den franska storklubben, men har alla förutsättningar för att kamma hem titlar inför nästa säsong. PSG har i vanlig ordning varit aktiva på transfermarknaden och har hämtat flera tunga namn från andra europeiska storklubbar till sitt skrytbygge.

Sergio Ramos har hämtats in från Real Madrid, Gianluigi Donnarumma från Milan, Achraf Hakimi från Inter och Georginio Wijnaldum från Liverpool. De kommer säkerligen att bli ett bra tillskott till PSG:s redan väldigt stjärnspäckade trupp.

Under mästerskapssomrar är det dock inte alltid positivt att ha ett superlag – åtminstone inte ifall man vill vinna supercupen. Neymar, Marquinhos, Angel Di Maria, Leandro Paredes, Marco Verratti, Pablo Sarabia och tidigare nämnda Donnarumma är några av namnen som ännu inte avslutat semestern efter spel med landslaget under sommaren och inte kommer att delta i supercupen.

100 KRONOR FREEBET FÖR NYA KUNDER! William Hill är ett av världens äldsta spelbolag. Man vet med andra ord precis vad man sysslar med. Nu blir man mer synliga i Sverige – och nya kunder får 100 kronor freebet. Bommar ditt spel får du pengarna tillbaka helt enkelt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100 kronor freebet hos william hill!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Lille är mer samspelta

De regerande franska mästarna har så gott det går försökt hålla kvar i det lag som mot all förmodan lyckades ta hem den franska titeln tillslut. Först ut genom dörren var tränare Christophe Galtier som slutade inom ett par dagar från det att de vann titeln – och skrev på ett kontrakt för Nice av alla klubbar – med motiveringen att han lyckats uppnå de mål haft som tränare i Lille.

Jocelyn Gourvennec som togs in för att ersätta Galtier är verkligen ingen stjärnvärvning direkt och den nya tränaren har under försäsongen gått in med inställningen att han inte vill ändra alltför mycket på ett vinnande koncept. Han verkar vilja behålla Galtiers val av formation bland annat, men under försäsongen har det inte sett jättebra ut mot lite tuffare motstånd då de förlorat mot både Benfica och Porto i vänskapsmatcherna.

Senast Lille mötte PSG vann de i alla fall med 1-0 borta på Parc des Princes i en match som var en mycket viktig nyckel till titeln och det är inte alls omöjligt att de lyckas ställa till det för parisarna i Israel också.

Med tanke på hur många nyckelspelare som PSG saknar samt att de knappast har en samspelt startelva under försäsongen så har Lille en klar fördel här. Bortsett från ett par tapp så kommer Lille att vara nästan fulltaliga inför supercupen som säkerligen betyder mer för dem än för PSG som plockar upp sin nionde raka supercupvinst om de vinner på söndag. För 1.91 spelar vi alltså på dubbelchansen 1X här hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Dubbelchans 1X
Odds: 1.91
Bolag: William Hill
Spelstopp: 20:00

Jämför odds: