4 maj 2019 cardiff speltips crystal palace premier league

Speltips Luton – Cardiff 16/2: Tv-matchen

Tisdagens tv-sända match från Championship spelas mellan Luton Town och Cardiff City den 16 februari 2021. Odds och rekar finns på sajten.

Det går att säga mycket om inledningen på säsongen i Championship, men det går inte att påstå att det har saknats spänning så här långt. Det är snarare väldigt jämnt, både i toppen och lite längre ner i tabellen.

Faktum är att det i dagsläget bara skiljer tolv poäng mellan sjuan Cardiff City och nedflyttningshotade Sheffield Wednesday. Med ungefär 17 omgångar kvar att spela kan det med andra ord hända mycket i tabellen.

Cardiff City gäller som favoriter borta mot Luton Town i min värld och många skulle nog felaktigt hålla med bara genom att titta på tabellplaceringarna. Men Cardiff City har som sjua totalt 40 poäng, medan Luton Town som femtonde lag i tabellen har 37 poäng. Svindlande liten skillnad alltså.

En vinst här för Cardiff City skulle göra att laget på allvar blandar sig i diskussionen om att ta en playoff-plats, inte minst då AFC Bournemouth fortsatt har krampaktig form och då Reading åtta poäng före har börjat förlora nu på slutet.

Cardiff City går för vinsten

Cardiff City har med sig en lång skadelista inför den här matchen, men har så haft ett tag. Isaac Vassell och Jonathan Williams har knappt spelat den här säsongen, och Alex Smithies, Lee Tomlin och Jordi Osei-Tutu har inte heller varit redo för spel på ett tag.

Det man också ska ha med sig är att Sol Bamba har dragit på sig corona och av den anledningen inte kan vara med här.

Av allt att döma kommer den legendariske Mick McCarthy att formera en startelva som liknar den senast, när man slog Coventry City. Det finns ingen anledning att röra om i grytan den här gången.

I hemmalaget är Eunan O´Kane och James Bree utanför laget. Det gör att hemmalaget troligen också kan formera samma lag igen.

Cardiff City draw no bet spelas till 1,70 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Cardiff City draw no bet
Odds: 1,70
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 21:15, tisdag 16 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: