Speltips Brighton Manchester United 30 juni 2020

Speltips Manchester United – Liverpool 24/1: Odds i FA-cupen

Rasim Reiz rekar med dagens bästa speltips i FA-cupen när Manchester United spelar hemma mot Liverpool den 24 januari 2021.

Söndagens FA-Cup bjuder på ett riktigt stormöte när Manchester United – Liverpool drabbar samman.

Det är endast en vecka sedan lagen drabbades samman i Premier League och motsvarade i princip inga förväntningar alls på en underhållande match. Gästerna från Liverpool har sedan den matchen även förlorat mot självaste Burnley på hemmaplan med 0-1. Det är något som har hänt med Liverpool, man är helt tömda på energi och går knappt att känna igen. Man har inte gjort ett mål på senaste 4 matcherna i Premier League och man är utan vinst på 5 senaste. Inför kvällens match kommer Klopp säkerligen rotera en hel del i truppen då man möter Tottenham på bortaplan om 4 dagar och sen West Ham på bortaplan om drygt en vecka.

Hemmalaget Manchester United fortsätter på sin fina form. Fulham avfärdades i veckan med 1-2. Serieledning och det är väldigt mycket positivt runt Manchester United just nu. Man har en relativt enkel match i ligan som kommer mot Sheffield United på hemmaplan så därför tror jag att man går lite mer för avancemang i kvällens match. Vi kan få se en bra startelva från Ole Gunnar Solksjaer, med Pogba, Cavani, Rashford, Bruno Fernandes tex.

Rasim Reiz rekar inför FA-cupen

Det är två lag som kommer prioritera ligan och i en match som denna så är det självklart en stor rivalitet mellan lagen men jag tror både Klopp och Solskjaer är nöjda om man klarar sig utan skador oavsett utgång i matchen. Det är spel i Europa snart samt tufft spelschema framöver.

Jag tror vi får se en mer offesiv tillställning än förra veckan då det var tillknäppt och båda lagen kom inte riktigt upp i nivå. För gästerna skulle en vinst här vara en bra boost för självförtroende medans jag tror United vill trycka till Liverpool och visa att man är på allvar den här säsongen. Tror också det kan bli mer ytor för de offensiva spelarna än senast då man måste gå framåt vid tex ett underläge.

Tittar vi på spelmarknaden ser vi att hemmalaget är knappa favoriter och vi kan förvänta oss en match som kan sluta lite hur som helst om vi ser till oddsen.Jag har valt att kika lite på hörnmarknaden idag då jag tror hemmalaget kommer ställa upp med en stark elva och skapa en hel del.

Jag kommer spela Manchester United över 4,5 hörnor i matchen till 1,80 och det spelet lägger jag hos Betsson!

Trevlig söndag på er där ute!

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Manchester United över 4,5 hörnor
Odds: 1,80
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18:00, söndag 24 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: