Speltips AGF Randers 28 maj 2020

Speltips Montreal – Cincinnati 18/7: Revansch

Montreal välkomnar Cincinnati i MLS serielunk under natten till söndag.

Hemmalaget har klättrat i tabellen och har ett bra slagläge här för att kunna ta sig förbi Philadelphia Union och Orlando City i den östra konferensen ifall de vinner här. De är obesegrade i sina fem senaste matcher där de vunnit tre av dessa och intressant nog så kommer faktiskt deras senaste förlust mot just Cincinnati för sex omgångar sedan.

Även då hade Montreal hemmaplan när Cincinnati vände och vann med 2-1 och den kanadensiska klubben lär vara väldigt sugna på revansch nu när de får samma chans igen. Montreal har nämligen sett bra ut i år och verkar tillslut ha tagit nästa steg i utvecklingen för klubben. Under tidigare år så har de nämligen missat slutspel under de senaste fyra säsongerna, men i år ser de ut att vara starka nog att kunna boka en slutspelsplats tidigt.

Thierry Henry som tidigare tränade klubben avgick i februari och den nya tränaren Wilfried Nancy fick chansen i sitt första uppdrag som huvudtränare. Han har lyckats lyfta klubben rejält och har på sina tolv inledande matcher lett klubben till fem vinster och fyra kryss.

Cincinnati halkar efter i tabellen redan

En annan klubb som haft det tufft under de senaste säsongerna är Cincinnati som grundades först 2018 och har haft svårt att kunna konkurrera i MLS sedan dess. Sedan förra året så leder numera den gamla legendaren Jaap Stam klubben från tränarbänken, men han har tyvärr inte haft samma genomslagskraft som Nancy haft och Cincinnati ligger efter elva spelade omgångar en bra bit bakom slutspelsplats.

Ohioklubben har dock på senaste haft ett uppsving i formkurvan då de under sina fyra senaste matcher vunnit två och kryssat två. Trots bra resultat så lär det dock inte ha varit någon positiv stämning i truppen efter förra helgens möte mot Columbus dock. Edgar Castillo hittade målet redan i första matchminuten och Cincinnati hade sent i första halvlek en bekväm 2-0 ledning samtidigt som Columbus dragit på sig ett rött kort.

En säker vinst med andra ord, men så blev det inte då Columbus både lyckades reducera och kvittera innan matchen var över, vilket måste ha varit oerhört demoraliserande för hemmalaget. Att tappa sådana matcher kommer inte att göra det lättare att nå slutspelet och nu väntar ett revanschsuget Montreal som gärna spräcker Cincinnatis obesegrade svit.

Montreal går in som klara favoriter här och lär troligtvis inte göra om samma misstag som de gjorde senast. För 2.10 hos William Hill spelas alltså den raka ettan.

  Rygga spelet hos William Hill – Hämta 100 kr freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Montreal vinner
Odds: 2.10
Bolag: William Hill
Spelstopp: 01:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: