5 februari 2018 Super Bowl New England Patriots Philadelphia Eagles speltips NFL

Speltips New Orleans Saints – Tampa Bay Buccaneers 18/1: NFL

Brwa Pishdari rekar med odds och speltips inför mötet mellan New Orleans Saint och Tampa Bay Buccaneers i NFL den 18 januari 2021.

Natten till måndag är det äntligen dags för veckans tungviktsmöte då New Orleans Sains tar emot Tampa Bay Buccaners.

New Orleans slutade säsongen på en andra plats efter Green bay och har etablerat sig som ett av ligans bästa lag. De är topplag år efter år och det är få lag som är lika kompletta som Saints är. Ett av ligans bästa offensiver, ett av ligans bästa defensiver. Bra O-line och riktigt bra coach. Finns egentligen inga svagheter, förutom att man vikt ner sig när det gäller.

Tampa Bay är tillbaka i slutspelet och vann mot svaga Washington i Wild Card Round förra veckan. Tampa Bay fick inför säsongen in Tom Brady, som jag känner inte behöver en introduktion. Tom Brady har tagit detta talangfulla Tampa Bay till nya nivåer genom sin erfarenhet och sin klass. Tampa Bay låg tvåa i antal gjorda poäng, 30.8 i ligan och endast Green Bay var bättre.

Om man tittar på tidigare möten mellan lagen under säsongen så krossade Saints Tampa Bay i båda matcherna. Första mötet slutade i en övertygande 34-23 Vinst. Andra mötet var hemsk ur Tampa-ögon, 3-38 förlust och fullständig förnedring. Man skall inte ta dessa två möten på för stort allvar, Det tar tid innan en quarterback lär sig ett nytt system och båda dessa matcher var i början och i mitten av säsongen. Det var i slutet av säsongen som Tampa Bay såg ostoppbara ut.

Odds på NFL-slutspelet

New Orleans Saints har ett fantastiskt lag och kan gå hela vägen, men de har haft det svårt i slutspelet. Jag tror man kan gå hela vägen om saker och ting klickar men det är något helt annat att spela i slutspel och att spela i grundserien.

Tampa Bay har peakat vid rätt tidpunkt, deras offensiv är skrämmande, deras defensiv är i toppen av ligan mot rush men sämre än average mot pass. Slutspelet är annorlunda och stats kan vara missvisande.
Alla är väl medvetna om varför Tom Brady kom till Tampa.
Han visste vilken potential laget hade, han visste att om han kunde komma upp till den nivån man vet att han besitter så kan de gå hela vägen.

Tom Brady har sex ringar och han har flest vinster och leder varenda statistik i slutspelets historia. Hans mindset och vilja att vinna kommer vara för mycket för Saints.

Men det är inte där vi landar idag….

Alvin Kamara har varit ligans bästa runningback i år. Han hade 21 totala touchdowns och bar Saints på sina axlar i början av säsongen när Saints drogs med skador på nyckelspelare.

Inför nattens match är både Taysom Hill och Latavius Murray out. Dessa två brukar få 10-15 carries per match. Inatt har Saints alltså bara Kamara att förlita sig på i springspelet. Mot Chicago Bears hade Kamara 23 Carries med både Murray och Hill på planen. Inatt är båda borta, det innebär att vi kommer få se jättemycket av Kamara.

Speltips: Alvin Kamara över 15.5 rushing attempts 1.83 Bet365 5/5

Speltips 2: Alvin Kamara över 60.5 rushing yards 1.83 Bet365 4/5

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter i bonus!

Speltips:

Speltips: Alvin Kamara över 15.5 rushing attempts
Odds: 1,83
Speltips: Alvin Kamara över  60.5 rushing yards
Odds: 1,83
Bolag: Bet365
Spelstopp: 00:40, måndag 18 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: