27 juni 2019 Speltips MLS

Speltips New York Red Bulls – Philadelphia Union 9/7: Manfall

Philadelphia Union och New York Red Bulls saknar båda viktiga spelare inför nattens möte i Major League Soccer den 9 juli 2021.

Natten till fredagen står det två matcher från den amerikanska högstaligan Major League Soccer, ofta bara kallad MLS, på schemat och då blickar vi såklart ditåt.

Det är två mittenlag som ska göra upp om tre viktiga poäng och det som är slående inför tillställningen är det faktum att viktiga spelare saknas i båda lagen. Det måste man ta och konstatera.

Det är såklart värre för Philadelphia Union som har två av sina nyckelspelare borta med Jamaica i Gold Cup, ytterligare en landslagsturnering som ska ta fokus den här sommaren. Det är Andre Blake och Cory Burke, två spelare som brukar vara aktuella för startelvan, som inte kan vara med.

Anthony Fontana, Jack De Vries och Ilsinho är dessutom skadade, men det är spelare som Philadelphia Union på ett enklare sätt kommer att kunna klara sig utan. Är jag övertygad om.

Nu ser vi ett Philadelphia Union som har 19 poäng efter tolv matcher. Det är faktiskt helt okej och en vinst här också skulle göra att man blandar sig i toppen lite mer. Men som alla vet är det slutspelet som är det som gäller i MLS-sammanhang.

New York Red Bulls saknar också spelare

Det låter som att Philadelphia Union är ett frånvarodrabbat lag inför matchen, men det är knappast så att New York Red Bulls har förutsättningar som skulle vara mil bättre än så.

Inför matchen saknar man Aaron Long, Andre Gutman, Daniel Royer och Caden Clark, uteslutande spelare som knackar på dörren för att få starta match efter match.

Det man ska ha med sig inför det här specifika mötet är att New York Red Bulls är hemmastarka och att man faktiskt har fyra raka vinster nu. I tre av dessa, de senaste tre faktiskt, har man dessutom tagit ledningen redan i den första halvleken och bevakat ledningen hela vägen in.

Däremot har Philadelphia Union tre raka vinster i inbördes möten och känns generellt som ett snäppet bättre lag.

Med spelare borta är också slagkraften sämre den här gången. Under 3 mål (asian handicap) spelas därför till 1.62 gånger insatsen hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos lucky sports – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1.62
Bolag: Lucky Sports
Spelstopp: 02:00, fredag 9 juli 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: