20 januari 2020 West Bromwich Stoke Speltips

Speltips Norwich – Brentford 3/3: Toppmöte i Championship

Championship går mot sitt avgörande och i skrivande stund ligger Norwich och Brentford bäst till för att nå Premier League nästa säsong.

Det är en väldigt rafflande avslutning på säsongen som nu försegår i den engelska andraligan Championship, där Norwich City är det lag som har skaffat sig ett bra försprång i toppen, och där Brentford är laget som i skrivande stund ligger näst bäst till för att få spela i Premier League nästa säsong.

Ettan och tvåan får som bekant direktplatser till Premier League till nästa säsong och övriga fyra lag i toppen, trean till sexan med andra ord, får spela playoff. Där hamnade Brentford förra säsongen, men föll sedan i finalen mot Fulham. Snöpligt värre den gången.

Nu var man på väg in i en monstreös svacka för någon vecka sedan, men två raka vinster senare är det mer positiv tongångar igen. Det som varit lite av problemet på slutet är att man släpper in för många mål, detta utan Pontus Jansson i laget, och att det i sig har satt laget i en tyngre situation.

Men inför bortamötet med Norwich City finns det ingenting annat än en defensiv inställning till matchen. Inte minst känns det som en rimlig syn på matchen i stort då Norwich City, med sju poäng till godo på Brentford och ytterligare tre på Watford, helst bara ska undvika att förlora. Om man gör det har man kvar sin kudde ner till Brentford.

Odds i Championship

Todd Cantwell fanns inte med i truppen när Norwich City i helgen spelade på Adams Park och enligt rapporter är det tveksamt om han finns med i laget här. Sam Byram, Michael McGovern och Marco Stiepermann kommer inte heller att spela, av allt att döma.

I bortalaget sägs det att lagkaptenen Pontus Jansson är tillbaka i försiktig träning med laget och för den som följer svensken på Instagram kan man se att han är mer aktiv med bollen hemma i trädgården i utkanten av London. Där står han och frun dagarna i ända för att kicka bollen mellan varandra.

Shandon Baptiste och Rico Henry kommer inte heller att kunna spela för Brentford, men vad som är mer positivt är att man nu har tillbaka mittfältaren Mathias Jensen och yttern Sergi Canos i laget. Thomas Frank lär sätta in båda spelarna i startelvan igen.

Det är en så otroligt viktig match det här och det lär innebära att man återgår till grunderna, ökar riskminimerandet och försöker neutralisera sina motståndare så gott det bara går.

Under 2,5 mål spelas därför till 1,95 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,95
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 18:30, onsdag 3 mars 2021
TV: 
Stream: