20 januari 2020 West Bromwich Stoke Speltips

Speltips Norwich – Huddersfield 6/4: Asian handicap

Norwich City kan leva med pressen och fortsätter att göra det strålande i toppen av Championship. Vi rekar med odds inför mötet med Huddersfield.

Det fanns nog en del som hade Huddersfield som en kandidat för toppen inför säsongen, men att man har misslyckats med att leva upp till den förväntningen är inget vågat påstående. Det här har rent av varit en riktigt svag säsong för deras del.

Faktum är att man redan står noterade för 17 förluster och med det är en del av bottenstriden inför avslutningen på säsongen. Det kan hända mycket i botten, men Huddersfield kan verkligen inte räkna in ett säkert nytt kontrakt inför nästa år redan nu.

Norwich City har nu två raka kryss och missade därmed chansen att i princip döda chanserna för övriga lag bakom att göra spänning av toppstriden. Nu leder man inte med mer än fem poäng, men har en match mindre spelad.

Å andra sidan ska sägas att det är hela 15 poäng ner till at missa direktplatsen till Premier League och det bör inte kunna ske.

Huddersfield har fem raka utan förlust, har hittat formen i ett läge när den behövs som mest, men vinner fortfarande för sällan och för få matcher. Nu har man bara en vinst på sina 14 senaste bortamatcher för att lyfta en bekymmersam statistiskt detalj inför det här mötet.

Championship blir tight

Om det är någonting som eventuellt kan tala en del för bortalaget inför matchen är att hemmalaget har flera skadeproblem i laget inför mötet. Det kommer sannerligen med dålig timing, då allting nu handlar om att försöka bevaka sin direktplats in i mål för Norwich City. Det ska med allt det här sagt mycket till för att man ska bomma Premier League inför nästa säsong.

Lukas Rupp, Christoph Zimmermann, Adam Idah, Sam Byram, Ben Gibson, Michael McGobern och kanske även Emiliano Buendia, Dimitris Giannoulis och Max Aarons kommer att stå över det här mötet.

Nu råkar det i för sig också vara stora problem med frånvaro på nyckelspelare i Huddersfield. Josh Koroma och Harry Toffolo är två sådana spelare, men Alex Vallejo, Carel Eiting och Rolando Aarons saknas också inför mötet. Tommy Elphick står också utanför truppen.

I höstas vann Norwich City bara med 1-0 på bortaplan och efter två raka kryss är det klart att man undrar om laget har det i sig att verkligen vinna här.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,68 gånger såsen hos Hajper. Huddersfield kan säkert streta emot ganska okej.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,68
Bolag: Hajper
Spelstopp: 20:45, tisdag 6 april 2021
TV: 
Stream: