Costa Rica Paraguay 4 juni 2016

Speltips Paraguay – Bolivia 15/6: Målspel

Natten till tisdagen den 15 juni 2021 är det dags för Paraguay och Bolivia att spela sin första match i Copa America 2021.

Vi får nog räkna med att det huvudsakliga fokuset i den rapportering som nu sker av världens fotboll handlar om EM 2021, som pågår för fullt runt om i hela Europa.

Men parallellt med turneringen här hemma i Europa spelas också Copa America 2021 och denna gång är turneringen planerad till att spelas i Argentina.

Vi inledde matcherna redan i söndags, men på måndagskvällen och natten till tisdag fortsätter matchandet med Grupp A. Den består av Argentina, Paraguay, Chile, Uruguay och Bolivia.

Tänk på att fyra av fem lag i varje grupp kommer att gå vidare och därigenom ta sig till slutspelet. Väl i en kvartsfinal kan såklart allting kan hända, men ettan möter fyran från den andra gruppen och så vidare. Ju högre upp, desto bättre, alltså.

Men frågan är om Paraguay eller Bolivia verkligen är två lag som man kan räkna med i dessa sammanhang? Jag tror att båda har en god chans att gå vidare, men väl där bör det nog ta stopp ganska snabbt.

Odds på Copa America

Bolivia har öppnat VM-kvalet ganska skakigt och ligger redan en bra bit ifrån att få spela VM 2022 i Qatar. Om man ens ska kunna drömma om det behöver man vända på den trenden så fort det bara går.

Däremot är man ett målstarkt lag som gör mål i nästan alla sina matcher, om än att man råkar släppa in för många (och fler än vad man gör) i många matcher.

Paraguay har också sett skakiga ut i VM-kvalet, men samtidigt är man svåra att slå. Argentina, Uruguay och inte minst Bolivia har misslyckats med att vinna mot laget bara under det sista halvåret-året ungefär.

2-2 var det senast dessa lag spelade mot varandra och jag tänker mig något liknande. Målspelet är åtminstone i fokus.

Över 2,25 mål (asian handicap) spelas till 1,78 gånger såsen hos No Account Bet.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 2,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,78
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 02:00, tisdag 15 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: