31 maj 2018 Real Salt Lake Houston Dynamo speltips MLS

Speltips Philadelphia Union – DC United 18/7: Klara favoriter

Under natten mot söndagen tar Philadelphia Union emot DC United i den östra konferensen av MLS.

Philadelphia Union - DC United

MLS
Hämta bonus!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Philadelphia inledde årets upplaga av MLS på ett väldigt övertygande sätt och har varit med i toppen av den östra konferensen sedan dag ett. Det är kanske inte överraskande för många då de även toppade tabellen under fjolåret som fick avbrytas, men de har också tappat två av sina bästa spelare i Brendan Aaronson och Mark McKenzie sedan dess och har trots det fortsatt att prestera.

På senaste har det dock börjat stanna av något och frågan är om de kan hålla upp samma nivå som de inledde säsongen med. På deras fem senaste matcher har de bara vunnit en och har fått nöja sig med tre kryss mot motstånd de varit favoriter mot i samtliga matcher.

Nu senast mot New York Red Bulls var det ett rött och en straff som ställde till det, men de har genomgående inte sett lika vassa ut som under maj och tidigare i juni. Att de däremot lyckades kvittera senast trots en man mindre visar dock på att kvaliteten finns och man ska vara klara favoriter hemma mot DC United.

Bra läge att studsa tillbaka för Philadelphia

Huvudstadsklubben DC United befinner sig precis nedanför slutspelsstrecket i den östra konferensen med en poängs marginal. Tabellen är fortfarande jämn såhär tidigt in på säsongen och det är hela tre lag som befinner sig på 17 poäng precis ovanför dem, så det finns stora möjligheter att klättra vid eventuell vinst här.

DC United har verkligen haft blandade resultat såhär långt in på säsongen och har generellt sett haft problem med målskyttet. De har många målsnåla matcher bakom sig där uddamålet blivit avgörande. Därför är det som hände förra helgen extra anmärkningsvärt då de besegrade Toronto med 7-1 på hemmaplan. Förhoppningsvis för DC Uniteds del var den urladdningen vad som krävdes för att få igång målskyttet på riktigt i år.

Toronto lyckades bara några dagar senare besegra serieledande New England Revolution också, så det är svårt att skylla resultatet på Torontos form. Philadelphia kommer i alla fall bli ett mycket tuffare motstånd än tabelljumbon Toronto och senast lagen möttes i slutet av maj fick de se sig besegrade med 0-1 hemma.

Trots att Philadelphia haft en liten formdipp så bör de vara klara favoriter här. De har vunnit sina tre senaste hemmamatcher utan att släppa in mål och trots DC Uniteds sjuka 7-1 vinst så var nog Toronto som kollapsade mer än något annat. Att Philadelphia ska fortsätta trenden mot ett lag som haft väldigt svårt att göra mål för 3.40 i odds hos Bet365 är inte alls dumma odds. Därmed spelar vi också på att Philadelphia vinner mot noll här.

  Rygga spelet hos Bet365 – Upp till 1250 kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Philadelphia vinner mot noll
Odds: 3.40
Bolag: Bet365
Spelstopp: 01:30
TV: 
Stream: 

Jämför odds: