Speltips Manchester United Bournemouth 4 juli 2020

Speltips Reading – Bournemouth 29/1: Toppmöte

Championship fortsätter med mötet mellan Reading och AFC Bournemouth, två lag som slåss i toppen av andraligan.

Reading - AFC Bournemouth

Championship
Hämta bonus!
18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Nya kunder hos Betway

Det är en ganska trött klyscha, men det gäller verkligen att hela tiden ha med sig att Championship är ett enda långt maraton och att man med sina 44 omgångar har helt andra krav på deltagande lag.

Allra tydligast blir det här i toppen av tabellen, där en okej poängskörd inledningsvis kan räcka för att finnas med i toppen, men där det över tid gäller att upprätthålla en hög nivå.

Det är vanligt att lag får bra sprut i början av säsongen, men sedan inte kommer upp i nivå eller kan hålla samma poängsnitt sett över 44 omgångar. Det är då man verkligen tappar mark.

AFC Bournemouth ser ut att göra en sådan resa just nu, eftersom man har tre raka matcher utan vinst och att man förlorat tre av sina fem senaste ligamatcher. Det är inget vidare facit, och nu har man halkat ner till sexa i tabellen.

Samtidigt har AFC Bournemouth inte mer än fem poäng upp till andraplatsen, så bevisligen kan det svänga otroligt snabbt igen.

AFC Bournemouth får det tufft

Å andra sidan visade AFC Bournemouth under inledningen på säsongen vilket starkt lag man är och då ofta med offensiven, som många menar på är den allra bästa i hela den engelska andraligan.

AFC Bournemouth har nämligen 38 gjorda mål framåt, klart flest av samtliga lag, delat med Brentford, och det bådar gott inför fortsättningen. Rimligen borde det vända för AFC Bournemouth.

Nu möter man ett Reading som har gjort motsatt resa, med en lite svagare start och en stark inledning på 2021, som gör att man nu är femma i tabellen med fem raka macher utan förlust. Här har jag svårt att se hur man ska förlora mot AFC Bournemouth.

1X spelas därför till 1,70 gånger såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos betway – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 1,70
Bolag: Betway
Spelstopp: 21:00, fredag 29 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: