stream aston villa liverpool

Speltips Rio Ave – Sporting CP 5/5: Målsnålt

Det kan bli ett målsnålt möte mellan Rio Ave och Sporting Lissabon i den portugisiska högstaligan onsdagen den 5 maj 2021.

Med fyra omgångar kvar att spela av den portugisiska ligan är det som upplagt för att Sporting CP återigen ska vinna en titel, men denna gång en oerhört efterlängtad sådan.

Sporting CP har efter 30 spelade matcher fortfarande inte förlorat en enda gång och man har dessutom hela sex poäng ner till närmast jagande lag. Med andra ord har man allting i egna händer inför avslutningen.

Nu kommer Sporting CP med sju hållna nollor på sina nio senaste bortamatcher, ett facit som sticker ut, ett facit som verkligen imponerar.

Med 30 raka matcher utanförlust har Sporting CP med all önskvärd tydlighet visat att man är ett lag på en helt annan nivån än exempelvis Rio Ave, som man i för sig brukar ha ganska svårt mot.

Rio Ave har en hel del att spela för här och kommer att försöka streta sig till en poäng, då man bara har två poäng till godo på Boavista under strecket. En tät historia väntar med andra ord mot Sporting CP.

Odds i Liga NOS

I hemmalaget går det nästan att ställa upp med det starkaste laget, men ett par spelare är borta och kommer inte att spela den första matchen. Det rör sig inte minst om Junio, Nikola Jambor och André Peirera. Det är tre ganska överkomliga tapp om man ska se det helt ärligt.

I bortalaget kommer inte Bruno Tabata eller Tiago Tomas att kunna spela nu, men det är inga spelare som hade varit med i startelvan i den här matchen ädnå.

På pappret är bortalaget väsentligt starkare och med tanke på hur mycket som står på spel i toppstriden kan man inte se hur det här inte skulle bli ett bortalag som går på knock.

Å andra sidan spelade man bara 1-1 hemma mot Rio Ave och har faktiskt inte vunnit mot laget sedan 2019.

Under 2,5 mål spelas till 1,66 gånger såsen hos Betsafe. Det är ett lag som Sporting CP har svårt för och det kan få det att bli lite mer krampaktigt här.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,66
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 20:00, onsdag 5 maj 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: