Schalke Werder Bremen Speltips 30 maj 2020

Speltips Schalke – Karlsruher 17/9: 2. Bundesliga

Årets upplaga av den tyska andraligan 2. Bundesliga är mer intressant än på länge. Schalke 04 siktar åt på tre poäng, nu hemma mot Karlsruher SC.

Det är väl bara att erkänna att 2. Bundesliga precis som många andra motsvarande ligor runt om i Europa hamnar lite i skymundan i fotbollsvardagen, men om vi ser till vilka klubbar som slåss i årets upplaga av den tyska andraligan kanske den förtjänar lite mer uppmärksamhet.

Här finns en rad klassiska klubbar som Werder Bremen, Schalke 04, Hamburger SV, Hansa Rostock, Hannover 96, Nürnberg spelar alla i den här ligan, men hör enligt många snarare hemma i Bundesliga.

Dessutom finns det klassiska publiklag som St Pauli och Dynamo Dresden, som på sitt respektive sätt också färgar den här säsongen.

Schalke 04 har precis som flera andra storklubbar siktet inställt på en snabb återkomst till Bundesliga, men faktum är att det är mindre namnkunniga klubbar som Jahn Regensburg och Paderborn som nu toppar tabellen.

För Schalke 04 är det tre vinster, ett kryss och två förluster som utgör resultatraden hittills och det placerar laget som sjua i tabellen. Å andra sidan har Schalke 04 inte mer än tre poäng upp till serieledningen. Det kan vända snabbt.

Men för att man inte ska fastna utanför toppstriden krävs det att man ökar poängsnittet något och gör det snarast möjligt.

100 KRONOR GRATISSPEL – HOS LEOVEGAS! Det populära spelbolaget LeoVegas är kända för alla mobilspelare. Gillar du betting i mobilen? Då finns det inget mer lämpligt spelbolag än det här. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta gratisspel – 100 kronor hos leovegas!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Odds på tysk fotboll

För motståndet denna gång står Karlsruher SC, som öppnade säsongen starkt med två raka vinster, men som därefter har fyra raka matcher utan vinst. Å andra sidan har laget bara en förlust så här i inledningen av året.

Vi får vrida tillbaka tiden åtminstone tio år för att hitta senast som dessa båda lag möttes, varpå det inte finns någon större relevans att väga in historiken som en faktor inför den här avsparken.

Vad vi däremot kan konstatera är att Karlsruher SC är svårslagna och att man ofta spelar en kontrollerad, defensivt inriktad fotboll mot på pappret starkare lag eller klubbar. Det kan vara vad Schalke 04 får förvänta sig här.

Å andra sidan har Schalke 04 två raka vinster och känns som att man har något på gång. Det kan tala för hemmalaget här.

Schalke 04 vinner spelas till 2.04 gånger insatsen hos LeoVegas. Det är i mina ögon ett överraskande högt odds som synas när laget spelar på hemmaplan med en god trend bakom sig. Man bör vinna mer än hälften av gångerna med givna förutsättningar och det talar för att det finns ett spelvärde i oddset.

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Speltips:

Speltips: Schalke 04 vinner
Odds: 2.04
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 18:30, fredag 17 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: