Speltips Sevilla Mallorca 12/7

Speltips Sevilla – Valencia 27/1: Spanska cupen

Tidigt på onsdagskvällen bjuder den spanska cupen Copa del Rey på tungviktsmötet mellan Sevilla och Valencia den 27 januari 2021.

Det går minsann inte att klaga på lottningen som har skett i Copa del Rey inför den här omgången, där vi får se det klassiska mötet mellan Sevilla och Valencia redan nu, ett möte mellan två ganska starka cuplag på ett historiskt plan.

Just den här säsongen är det också fritt fram att konkurrera om titeln i Copa del Rey, med tanke på att båda lagen från huvudstaden, Atletico Madrid och Real Madrid, redan har åkt ut och därmed inte kan konkurrera längre.

Det öppnar alltså upp för Sevilla att gälla som en av favoriterna och Valencia att gälla som en ganska given outsider på förhand.

I ligaspelet har dessa båda lag redan spelat mot varandra en gång och då vann Sevilla på bortaplan, strax innan julafton, med uddamålet, 0-1.

Nu är frågan hur lagen prioriterar den här omgången, men än så länge har man spelat med ganska starka lag i Copa del Rey. Å andra sidan är det först nu som man har en riktigt svår motståndare.

Copa del Rey-betting

Betting på Copa del Rey och andra inhemska cuper kan alltid vara lite krångligt, eftersom man inte helt säkert kan veta hur högt det prioriteras av lagen i fråga. Det är också fallet den här gången när Sevilla och Valencia möts.

Min känsla är dock att det är just den här typen av möte som en turnering som Copa del Rey behöver för att tända till.

Sevilla kommer med urstark form och har idel vinster, sånär som på förlusten mot Atletico Madrid strax efter nyår, på senare tid.

Valencia förlorade mot serieledande Atletico Madrid senast, kryssade dessförinnan mot Osasuna, men har annars en ganska god form. Man har blivit mer svårslagna. Den saken är säker.

Under 2,75 mål (asian handicap) spelas till 1,81 gånger smeten hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,75 mål (asiasn handicap=
Odds: 1,81
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00, onsdag 27 januari 2021
TV:  Aftonbladet
Stream:  Aftonbladet

Jämför odds: