West Ham Watford 20 april 2016

Speltips Stockport – West Ham 11/1: 6,00 i FA-cupen

FA-cupmatcher i mängder hela helgen och nu rundas den tredje omgången av med mötet mellan Stockport County och West Ham United.

Nog har det varit en intensiv helg för den som älskar engelsk cupfotboll och en sak vågar jag lova, och det är att ingen kan ha koll på samtliga matcher som har spelats. Det har varit massvis med matcher, eftersom det här är en turnering som spänner rakt igenom nästan hela det engelska seriesystemet.

Ett par skrällar fick vi se, men det har mestadels varit programenliga favoritsegrar och inte minst lagen från Premier League har på ett imponerande sätt städat av sina motståndare från lägre divisioner.

Nu återstår att se om West Ham United kan göra samma sak, när man på måndagskvällen spelar borta mot Stockport County och då gäller som stora favoriter.

Formen är relativt god i bortalaget, som i för sig haft vissa problem att vinna sina matcher på slutet. Men man är svårpasserade i Premier League och har exempelvis bara en förlust, borta mot Chelsea, på sina fem senaste spelade matcher.

Nation League är den division som Stockport County hör hemma och i även om formen är ganska god får man säga att det här är ett lag som inte är vana vid att spela på den här nivån. Det lär också märkas, där inte minst de bästa spelarna i West Ham rimligen har ett ordentligt övertag i sina respektive manman-dueller ute på planen.

Betway boostar oddset på West Ham

Så vitt jag kan se finns det inga tapp i Stockport County, men då vill jag också flagga för att det här kan vara aningen mer bristfällig information än vad det finns att tillgå om ett lag från så pass långt ner i seriesystemet.

Däremot ska vi ha med oss att John Rooney och Ashley Palmer, två spelare som varit avstängda tidigare, nu är tillbaka och därmed disponibla till den här matchen. Det är spelare som nog gärna kommer in och stärker laget. Det ser helt enkelt ut som att Stockport County kan formera sitt starkaste lag.

I bortalaget ska vi ha med oss att Arthur Masauaku står utanför laget, att målvakten Lukasz Fabianski är tveksam och lär stå över av den anledningen, och att Ryan Fredericks inte heller är tillgänglig.

Michail Antonio är tillbaka, har gjort inhopp tidigare och kan nu få en start för att sakta men säkert anpassas för spel igen. Men det är nog tveksamt om man belastar hans baksida med 90 minuter i det här cupmötet.

Därför blir det ett passande tv-spel. Michail Antonio att göra första målet och West Ham vinna spelas till hela 6,00 gånger pengarna hos Betway. Lämpligt nog har klubbens huvudsponsor boostat oddset på det spelet.

Klicka här för att registrera dig och ta del av boosten!

Speltips:

Speltips: Michail Antonio första målskytt och West Ham vinner
Odds: 6,00
Bolag: Betway
Spelstopp: 21:00, måndag 11 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: