31 oktober 2018 sundsvall hammarby speltips allsvenskan

Speltips Sundsvall – Jönköpings Södra 1/6: Superettan

Superettan åker vidare precis som vanligt i dessa EM-tider. Jönköpings Södra spelar borta mot GIF Sundsvall den 1 juni 2021.

Inför det att den här säsongen körde igång i Superettan var det många som höll Jönköpings Södra och GIF Sundsvall som två av favoriterna till att ligga i toppen och ta sig tillbaka till Allsvenskan inför nästa säsong.

Men sju omgångar in i säsongen går det inte att kalla Jönköpings Södra och GIF Sundsvall som någonting annat än ganska klara besvikelser. Åtminstone i fallet Jönköpings Södra, som verkligen inte har levt upp till förväntningarna.

Jönköpings Södra fick röra om en del i truppen inför säsongen och man tappade inte minst sin huvudtränare Andreas Brännström i vintras. Patric Jildefalk är en tränare som spås en fin framtid, men man kan inte påstå att han har fått en vidare start i Jönköpings Södra.

För närvarande har Jönköpings Södra placerat sig som lag nummer 12 i tabellen och det gör snarare att J Södra är en del av bottenstriden än toppstriden. Det var sannerligen inte enligt planerna på förhand.

GIF Sundsvall däremot har ätit ikapp på avståndet uppåt och är nu plötsligt trea i tabellen, efter en svag start och en sämre placering initialt.

Jönköpings Södra får det tufft

Form är som ni vet alltid en färskvara och det spelar stor roll i fotboll hur pass formstarkt ett lag är. Det gäller också inför den här matchen, där Jönköpings Södra är klar underdog borta mot GIF Sundsvall.

I mina ögon är det ganska självklart för ett Jönköpings Södra som bara har vunnit två av sju matcher, som är vana vid att spela på gräs som underlag, och som verkligen inte har trenden på sin sida på bortaplan den här säsongen.

Nu vann Jönköpings Södra i för sig hemma mot Landskrona Bois senast, ett svårslaget Bois ska sägas, men annars har formen inte varit vidare bra.

GIF Sundsvall har tre raka vinster, fyra vinster på sina fem senaste och har verkligen hittat ett vinnande koncept igen. Det gör att jag håller hemmalaget som klar favorit här.

GIF Sundsvall draw no bet spelas till 1,62 gånger såsen hos William Hill. Då är det pengarna tillbaka som gäller vid ett oavgjort resultat. En fin försäkring.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: GIF Sundsvall draw no bet
Odds: 1,62
Bolag: William Hill
Spelstopp: 18:30, tisdag 1 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: