29 juni 2018 åttondelsfinal speltips odds vm 2018

Speltips Sverige – Spanien 2/9: Optimistisk Rasim Reiz

Det har blivit dags att dra igång VM-kvalet och för Sveriges del väntar direkt tuffast möjliga motstånd när Spanien gästar den 2 september 2021.

Bara för några månader sedan Sverige-Spanien möttes i EM och vi minns nog alla den matchen då den förkortade mitt liv med minst 5-10 år. Spel mot ett mål, och ett bollinnehav utan dess like och det var bara en tidsfråga innan det skulle rassla till i Sveriges mål men mycket kamp, kämpaglöd hos så spelade man upp sig stundtals och hade några lägen att även avgöra den matchen. Matchen slutade 0-0 och man fick pusta ut och vara nöjd med det. Nu väntar förmodligen en lika tuff match igen, den här gången på Friends Arena där Sverige kommer med ett lag som saknar flera spelare från senaste mästerskapet då dessa har tackat för sig. Jag tror personligen man kommer sakna mest Mikael Lustig & Sebastian Larsson men också Marcus Berg som var ryggraden i det lagen som Janne Andersson har byggt sitt landslag efter.

Det finns många frågetecken som alltid efter ett mästerskap och det är ju dags att bygga inför nästa slutspel, VM i Qatar.

Sverige är redan två matcher in i det här VM-kvalet och man har full pott efter segrar mot Georgien och Kosovo.

Spanien har spelat tre matcher i det här VM-kvalet och besegrat Kosovo & Georgien men också kryssat mot Grekland. Spanien väljer dock att vila några spelare inför den här matchen då vissa knappt fått vila efter mästerskapen (EM/OS) så jag förväntar mig något svagare spansk startelva på torsdagen. Spanien lär ändå gå för seger här efter missräkningen mot Grekland.

100 KRONOR FREEBET – HOS MR GREEN! Mr Green är ett av marknadens hetaste spelbolag nu – med odds på alla möjliga marknader. Ett perfekt läge att prova och få 100 kronor freebet som ny kund? Läs mer eller registrera dig här!

  hämta freebet – 100 kronor hos mr green!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Rasims bästa speltips i VM-kvalet

Jag tror vi får se en matchbild där Spanien som oftast kontrollerar bollinnehavet som senast i Sevilla under EM, men jag tror Sverige kommer vilja spela lite annorlunda och ha mer boll och pressa högre än senast, för i ärlighetens namn var det med blotta förskräckelsen man tog poängen senast, så ineffektiva lär inte Spanien vara igen. Ska man få med sig något behöver vi se mer offensivt spel från Sverige och jag tror flera av spelarna som inte riktigt fått spela i klubblaget (Kulusevski, Isak (skadad) Lindelöf(petad) osv är riktigt sugna på matchspel.

Tittar vi på spelmarknaden så är Spanien är favoriter och oddset är trevligt för en spansk seger (Runt 1,80), kan rekommendera det också med tanke på att Sverige mönstrat ett ”nytt” lag med mindre rutin så kan det stra

Jag väljer dock att kika på målspelet i den här matchen och tror att Sveriges offensiv kan få utdelning och att Spanien som alltid är offensivt starka bör få hål på ett Sverige under 90 min.

Jag kommer att spela att båda lagen gör mål i denna matchen till 2,07 hos MrGreen!

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

 

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 2,07
Bolag: MrGreen
Spelstopp: 20:45, torsdag 2 september 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: