Speltips Manchester City Arsenal 17 juni 2020

Speltips Swansea – Manchester City 10/2: Formalitet

Manchester City bör ha tillräckligt andrum i Premier League för att städa av Swansea City med sitt starkaste lag den 10 februari 2021.

I den här fasen av FA-cupen är det uppenbart att matcherna blir tätare, viktigare och mer intensiva. Den enkla förklaringen är såklart att merparten av de återstående lagen hör hemma långt upp i seriesystemet, och att utmanarna är nära att ta sig dit.

Swansea City står för en stark säsong i Championship och ser nu ut att utmana om en plats till Premier League. Förhoppningen är att man tar en direktplats, men walesarna kommer nog minst att ta sig till playoff.

Med andra ord är det ett formstarkt lag som nu ska ta sig an Manchester City på hemmaplan, och nog är det tur att matchen spelas i Wales, med tanke på att Manchester City är ett urstarkt hemmalag som radat upp starka prestationer i Manchester.

Just nu är Manchester City också väldigt starka i just FA-cupen, där man har haft för vana att spela med starka lag. Pep Guardiola har under uppehållet i Champions League inte sett någon anledning att inte formera sitt starkaste lag även i Ligacupen, där man är framme vid final mot Tottenham Hotspur.

Nu möter Manchester City dessutom ett Swansea City som man har sex raka vinster mot. Det var alltid den här typen av mer offensiva bottenlag som passade Manchester City bättre, på den tiden walesarna spelade i Premier League alltså.

Manchester City åker på

Ett återkommande speltips när Manchester City har spelat matcher på slutet har varit Manchester City att vinna och hålla nollan, något som fungerat som bra ränta på pengarna sista månaden. Men är det verkligen ett spel vi vågar nu?

Dels finns det risk att Manchester City formerar ett något lättare lag här, och inte minst i defensiven kan jag se framför mig hur man ställer reserverna på banan. Mellan stolparna får vi se en annan målvakt, och i mittförsvaret lär Aymeric Laporte få speltid. Om det nu är att slänga in en reserv.

Det som talar för att hemmalaget ska kunna skrälla är att formen är oerhört god, men i övrigt finns det inte mycket som talar för det. Däremot tror jag att man kan göra livet surt för försvararna i Manchester City. Åtminstone någon gång.

Swansea City +2 (asian) spelas till 1,79 gånger såsen hos SpeedyBet. Det lockar också med att spela på båda lagen göra mål till runt 2,25 gånger pengarna, men vårt speltips blir trots allt Swansea City. 0-1 eller 0-2 är inte helt otänkbart.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Swansea City +2 (asian handicap)
Odds: 1,79
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 18:30, onsdag 10 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: