Speltips Burnley Watford 25 juni 2020

Speltips Watford – Derby 19/2: Dubbelchans

Watford har hittat ett fint momentum och gäller som favoriter när man spelar hemma mot Derby County i fredagens Championship.

Watford - Derby

Championship
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Det är ett riktigt maraton att spela i den engelska andraligan Championship, som under en säsong har inte mindre än 46 omgångar för de 24 lagen som deltar i serien. Det är alltså en intensiv säsong från början hela vägen in i mål för att kunna hinna klart.

Som om det inte vore nog med det ska det spelas playoff också, efter att säsongen är slut. Det är precis det som topplaget Watford nu siktar på, med ett fint utgångsläge på fjärdeplatsen. Man har hela elva poäng ner till att missa playoff, men bara en trepoängare upp till att ta en direktplats till Premier League.

Brentford har för vana att sjunka igenom lite på slutet av säsongen och det brukar alltid vara ett, eller ett par lag, som inte pallar för trycket över alla 46 omgångar. Det gör att det är guldläge för jagande lag som Swansea City, Watford och Reading att ta direktplatsen.

Watford har prickat formen bra på slutet, med två raka vinster, men hade dessförinnan en period med tre raka utan vinst. Det är ett lag som jag i det här laget inte helt vågar lita på, inte minst nu med tappen som präglar lagets trupp.

Derby County däremot har en uppåtgående trend som få andra lag kan matcha, med sex vinster på sina sju senaste matcher, och många hållna nollor. Det här är ett lag som rimligen ska ha goda chanser att ta poäng borta mot ett Watford som lätt slappnar av i den här situationen. Vad jag tror.

Dubbelt odds i Championship

Det bör nämnas att det faktiskt tog en straff och en tuff, tät match innan Watford kunde få in det där enda målet mot Preston North End i den senaste omgången. Nu var det precis vad man behövde, och noll insläppta mål imponerar också, men vinsten satt alltså långt inne.

Nu ska man ha med sig att det var en match som också kostade en del. Lagkaptenen och anfallaren Troy Deeney är nämligen åter på skadelistan, där han har sällskap av inte mindre än fyra andra välkända namn. Ben Foster, Isaac Success, Christian Kabasele och Tom Dele-Bashiru står alla som indisponibla inför den här matchen.

I bortalaget har vi Curtis Davies, Matthew Clarke, Tom Lawrence och Krystian Bielek utanför spel. En viktig sak att ha med sig ytterligare är att Wayne Rooney inte längre är spelare, men att han rattar laget från sidan. Vad det nu ska tänkas innebära.

Watford har sex hållna nollor på sina åtta senaste matcher och spelar en stark defensiv fotboll. Senast lagen möttes vann Watford med 1-0 på bortaplan. Det lockar fram ett bra spel här också.

Derby County +0,5 spelas till 2,00 gånger smeten hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Derby County +0,5
Odds: 2,00
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:45, fredag 19 februari 2021
TV: 
Stream: