Speltips Burnley Watford 25 juni 2020

Speltips Watford – Sheffield Wednesday 2/4: Påskmöte

Ken Sema vill fira sitt nya kontrakt med en stark insats hemma mot Sheffield Wednesday. En viktig påskmatch i Championship den 2 april 2021.

Det är ingen hemlighet att man inom det engelska fotbollssystemet ser diverse högtider som det ultimata tillfället att faktiskt spela fotbollsmatcher, eftersom det vanligtvis blir en slags homecomening för familj som hälsar på sin släkt och är tillbaka i sin hemstad.

Så blir inte riktigt fallet den här säsongen, med tanke på corona och förutsättningarna som säger att ingen publik får vistas på arenorna, men faktum är att den här tanken genomsyrar både julen och påsken i England.

Det märks inte minst på långfredagen – eller Easter Friday som det heter på öarna – där flera matcher i Championship spelas tidigt och där man har valt att sprida ut omgången omgången under hela dagen.

Det gör att det finns flertalet intressanta matcher att sätta tänderna i och vi fastnar inte minst på mötet mellan Watford och Sheffield Wednesday, som spelas tidigare på fredagen.

Sheffield Wednesday behöver slåss för att klara sig kvar i Championship, medan Watford har press på sig att faktiskt stanna kvar på direktplatsen till Premier League. Som läget ser ut nu kommer man att ta den.

Tunga skador i båda lagen

En snabb okulär besiktning av trupperna räcker egentligen för att bli övertygad om att Sheffield Wednesday är ett rakt igenom sämre lag än Watford och det vore förvånande om så inte vore fallet även i den här specifika matchen.

Men det finns lite unika förutsättningar inför den här matchen, med tanke på att Sheffield Wednesday och Watford båda har tunga tapp med sig in till matchen.

Troy Deeney, Tom Dele-Bashiru, Tom Cleverley och Christian Kabasele är alla utanför laget för Watford, som också ser ut att sakna Ismaila Sarr.

Sheffield Wednesday har fler tapp: Liam Shaw, Dominic Ioarfa, Moss Odabajo, Cameron Dawson, Joost van Aken och Massimo Luongo ser inte ut att spela för Sheffield Wednesday.

Watford vinner spelas rätt och slätt till 1,53 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Watford vinner
Odds: 1,53
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 16:00, fredag 2 april 2021
TV: 
Stream: