Speltips Wycombe – Tottenham 25/1: Superodds från Rasim

Rasim Reiz Publicerat: 25 January 2021

Wycombe Wanderers spelar hemma mot Tottenham Hotspur i FA-cupen måndagen den 25 januari 2021.

Wycombe Wanderers - Tottenham Hotspur

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

FA-Cupen rullar vidare på måndagen när Tottenham åker till Wycombe!

Ni som inte känner till Wycombe kan få liten kort info om klubben som bildades av ett gäng möbeltillverkare i slutet av 1800-talet därav klubbens smeknamn The Chairboys. Wycombe huserar just nu på en jumboplats i The Championship. Man kvalade sig upp inför förra säsongen för första gången i klubbens historia.

Lagets stora stjärna Adebayo Akinfenwa känner ni många igen när ni hör namnet. 38 åringen har blivit en kultspelare med sin enorma fysik och väldigt populär på FIFA-spelen som ni säkerligen minns. Wycombe kommer till den här matchen med en vinst mot Preston med 4–1 vilket imponerar tycker jag då man är några klasser sämre än andra lag i ligan. Tottenham i FA-cupen är mer en upplevelse för många av spelarna och visst kan motivationen vara skyhög och en skräll ska man aldrig räkna bort.

Drömodds i England

Gästerna från London kommer till den här matchen med en hel del rotation i elvan då man har ett tuffare spelschema kommande veckor och borta mot Wycombe en iskall måndag i januari så kommer Mourinho vila sina största stjärnor. Vi vet att Tottenham har en bred elva i framförallt offensiven så det kommer säkerligen komma in några hungriga spelare som vill visa upp sig. FA-cupen är nog inte heller något Mourinho prioriterar något högt är min känsla då man vill ha CL-plats i ligan och man är även kvar i Europa League.

Tittar vi på spelmarknaden så är ju Tottenham skyhöga favoriter och oddset runt 1,13 pekar på ganska mycket på hur mycket underdogs Wycombe är. Jag har dock valt att kika på en annan del av marknaden där jag kopplar matchbilden till mitt spel.

Jag tror vi får se en total dominans från Tottenham som kommer kontrollera matchen från avspark. Ett Wycombe som kommer vara supertaggade med full energi i varje situation, och där tror jag att hemmalaget kan gå bort sig några gånger i tex tacklingar och sena förseelser som leder till gula kort.

Jag väljer att spela Wycombe över 1,5 gult kort till 2,38 gånger pengarna hos Unibet.

Trevlig måndag på er alla!

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Wycombe över 1,5 kort
Odds: 2,38
Bolag: Unibet
Spelstopp: 20:45, måndag 25 januari 2021
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

Jämför odds: