Speltips Djurgården Falkenberg 15/7 2020

Dagens Dubbel | Rekar & odds | Superettan: Tisdag 20 juli

Dagens Dubbel hämtar vi från Superettan och mötet mellan Falkenberg och J-Södra. Matchen spelas på tisdagen den 20 juli med avspark kl 19.00.

Falkenberg har en tung vår i Superettan bakom sig där spelet har hackat och tränare Hans Eklund har sparkats. Med 10 poäng på 11 matcher är man rejält indragna i bottenstriden för tillfället och nu är man i stort behov av att hitta en ny väg framåt.

I återstarten av serien väntar emellertid svårt motstånd i form av ett J-Södra som övertygade under den senare delen av våren. De kommer till den här matchen med gott självförtroende efter att ha vunnit fyra och kryssat en av sina fem senaste matcher.

Dagens dubbel ger oss ett odds på 3.50 gånger pengarna hos Lucky Sports.

24 TIMMAR PÅ DIG – DUBBLA UPP ELLER FÅ PENGARNA TILLBAKA! Sveriges roligaste bonus från Lucky Sports ger dig ett dygn att dubbla din insättning. Annars får du pengarna tillbaka. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – dubbla upp eller få pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Bet 1: Över 2.5 mål totalt (1.86)

Falkenberg har en svag vår bakom sig men man fick ändå en viss effekt på tränarbytet där Hasse Eklund fick lämna och Tobias Tuvesson tog över som huvudtränare.

Man har gjort mål i sina tre senaste seriematcher och anfallaren Kwame Kizito har varit ett nyttigt tillskott sedan han kom tillbaka efter skada.

J-Södras offensiv har stundtals sprudlat och man har gjort 17 mål på 11 matcher så här långt. Därtill är man bäst i serien vad gäller expected goals och än mer effektiva bör man kunna bli sedan pålitlige målskytten Edin Hamidovic anslutit under sommaren.

Mycket talar för att det kan bli en del mål i den här matchen och spelet över 2.5 mål totalt ger oss 1.86 gånger pengarna hos Lucky Sports. Det känns mycket spelvärt.

Bet 2: J-Södra vinner (2.29)

J-Södra kommer till den här matchen med vind i seglen och en tro på att man ska kunna utmana om ett allsvenskt avancemang. Sett till vad man har presterat under våren finns det anledning att ha höga förhoppningar på J-Södra.

Patrik Jildefalk har fått ihop sitt lag på ett bra sätt under våren och man har spelmässigt dominerat de flesta matcherna. Därtill talar även statistiken för att man borde ha tagit ännu fler poäng än de 18 man står på efter 11 matcher.

Falkenberg är i ett helt annat läge där man är pressade att börja vinna matcher men utan att ha hittat någon stabil grund att stå på. De behöver hitta ett vägvinnande spel igen och man har en trupp som gör att man bör kunna lyckas klättra upp.

Men här tror jag att Falkenberg kommer få det tufft mot ett J-Södra med ett positivt momentum. Jönköpingslaget har vunnit 4 av de 5 senaste matcherna och mycket talar för att man kommer vara det bättre laget i den här matchen.

Till fina 2.29 gånger pengarna spelas därför en rak tvåa på den här matchen. Tillsammans med spelet över 2.5 mål i matchen ger det ett odds på 3.50 gånger pengarna hos Lucky Sports.

  Rygga spelet hos Lucky sport – dubbla upp eller pengarna tillbaka!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: J-Södra vinner & Över 2.5 mål totalt
Odds: 3.50
Bolag: Lucky Sport
Spelstopp: 19:00, tisdag 20 juli 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+