Fotboll

Speltips Akropolis – Öster 3/8: Målsnålt

I Göteborgsderbyts skugga spelas även Akropolis mot Öster där hemmalaget är i desperat behov av poäng.

Akropolis har haft en väldigt tuff start på säsongen och ligger för närvarande näst sist i tabellen med 11 inspelade poäng efter 13 matcher. Då Falkenberg plockade poäng hemma mot Norrby tidigare i omgången så är Akropolis extra pressade att börja plocka poäng när deras bottenkonkurrenter gjort detsamma.

Under förra säsongen var Stockholmsklubben nykomlingar upp till Superettan och kryssade sig igenom säsongen för att tillslut landa på en imponerande femteplats när tabellen stod klar till hösten.

Med knappt halva säsongen spelat har de dock redan förlorat fler matcher än vad de gjorde under hela förra säsongen och fjolårets tuffa Akropolis känns som bortblåst. Framförallt är det anfallsspelet som inte fungerar då de bara mäktat med tio mål framåt än så länge, vilket är den lägsta målskörden av alla lag i hela serien.

Efter uppehållet har saker och ting inte direkt blivit bättre heller och på deras tre senaste matcher under juli månad har de bara gjort ett mål och i och med det tagit ett poäng mot GAIS senast, som har samma offensiva problem som Akropolis själva.

HELT OMSÄTTNINGSFRI BONUS FÖR NYA KUNDER! Hos No Account Bet får du 100 kronor bonus – 100% omsättningsfritt. Du kan spela utan konto och ta ut vinsterna från bonusen direkt. Läs mer eller registrera dig här!

hämta bonus – 100% omsättningsfritt hos No Account Bet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Öster har liknande problem

Möjligtvis kan de upprepa vad de gjorde mot GAIS även när Öster kommer på besök, då motståndarna också tillhör den skara lag som har haft svårt att få till det offensivt. Med bara ett mål mer än Akropolis har båda dessa klubbar sina problem att lösa, men Öster väger åtminstone upp det med en väldigt stabil defensiv som gjort att de kunnat plocka upp några 1-0-segrar under säsongen – såsom förra veckan mot Jönköping Södra.

För trots att Öster ligger på nedre halvan så är deras försvar det som släppt in tredje minst i serien och kommer de igång framåt en aning bara så kan de absolut börja klättra. Nu på tisdag har de i alla fall chansen att kunna hoppa upp ett par placeringen när de möter bottenlaget Akropolis som dessutom inte ens spelar hemma på grund av ombyggnationer. Istället spelas matchen på neutral mark på klassiska Studenternas IP i Uppsala.

Det är helt enkelt som uppdukat för ett målsnålt möte med två lag som verkligen vill få med sig poäng på tisdagskvällen. Underspelet har helt spelvärde, men att “båda lagen gör mål – nej” känns snäppet vassare för 1.95 hos No Account Bet. Det spelet har satt i alla de sex senaste matcherna från Öster, som antingen nollar de andra eller själv inte kan trycka dit den.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kronor bonus – omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål – Nej
Odds: 1.95
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 19:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: