6 november 2019 Brage Kalmar Speltips

Speltips Landskrona – Brage 12/6: Fortsätter succén?

Landskrona Bois går som tåget i Superettan och vågar drömma om Allsvenskan. Kan man vinna hemma mot IK Brage den 12 juni 2021?

De allra flesta fotbollsälskare runt om i landet spenderar förmodligen juni månad med att följa gruppspelet i EM 2021, med en liten extra blick på Copa America borta i Sydamerika, men i Landskrona kan det nog vara annat fokus hela månaden.

För Billy Magnusson ser ut att göra någonting otroligt med sitt lag, som är nykomlingar i Superettan, men som från start har varit ett lag som kunnat slå allt möjligt motstånd i den här serien.

Ett par starka prestationer i början fick en del att höja på ögonbrynen, medan andra viftade bort Landskrona Bois som en fluga. Men nu står man plötsligt med 16 inspelade poäng, som trea i tabellen och därmed på en allsvensk kvalplats. Vem hade vågat drömma om det?

Landskrona Bois har spelat nio matcher och snittar därmed strax under två mål per match, men tillsammans med serieledande IFK Värnamo är man det enda lag som bara har förlorat en match under säsongen. Man är alltså väldigt svårslagna.

Samtidigt har Landskrona Bois en frejdig offensiv och med sina 13 gjorda mål framåt har man kunnat vinna fyra av nio matcher hittills. Det är över förväntan. Personligen tror jag väl inte att man orkar hålla i hela säsongen, men samtidigt är varken toppkonkurrenterna IFK Värnamo eller Norrby IF någonting som skrämmer mer. Är det klubbar som orkar hela vägen? Isåfall kan lika gärna Landskrona Bois göra det.

IK Brage satsar vidare

Som bekant var IK Brage otroligt nära att få en allsvensk plats förra säsongen, men då ändrade Svenska Fotbollsförbundet på sitt beslut och lät Östersunds FK vara kvar i den svenska högstaligan trots allt.

Samtidigt kunde man ha kvalat sig in till Allsvenskan, men föll då mot Kalmar FF. Klart är i alla fall att man visade sig vara ett lag som kan slåss i toppen, även om inledningen på den här säsongen inte är alls lika lovande med fyra förluster på nio omgångar.

Nu försöker man få ordning på defensiven tack vare köpet av Nicolas Gianini Dantas. Det är en brasiliansk, spännande mittback som ansluter lite senare den här sommaren. Men nog kan det behövas. Å andra sidan är den typen av värvningar ständiga chansningar. Det kan man inte säga någonting annat om.

I grunden är det här lag som spelar målrika matcher och Landskrona Bois har ingen anledning att ändra om på sitt offensiva spelsätt här.

Båda lagen göra mål spelas till 1,90 gånger insatsen hos No Account Bet.

100 kronor bonus – omsättningsfritt! No Account Bet har en generös bonus under EM 2021. Sätt in 100 kronor – och få en omsättningsfri bonus på 100 kronor. Spela utan konto – med direkt uttagningsbara vinster från bonusen. Läs mer och registrera dig här!

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kronor bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1,90
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 15:00, lördag 12 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: