Speltips Limón Municipal Grecia 4 juni 2020

Speltips Norrby – Örgryte 9/8: Formstarkt möte

Norrby fortsätter att jaga ligaledning när Örgryte kommer på besök till Borås Arena under måndagskvällen.

När Landskrona föll borta mot Västerås förra omgången så hade Norrby chansen att gå upp i toppen av tabellen men de lyckades inte få med sig alla tre poäng hem när de mötte ligajumbon Falkenberg. De fick nöja sig med ett kryss och fortsätter nu att jaga både Landskrona och Värnamo som gett sig in i toppstriden.

Det är nästan så att Norrby verkar ha det lättare mot topplagen då de besegrat Värnamo och Västerås bekvämt medan kryssat mot Falkenberg och Öster. Deras senaste förlust kom mot GAIS av alla lag, vilket också är GAIS senaste vinst i slutet av maj.

Norrby har i alla fall varit en av säsongens stora överraskningar och hänger fortsatt med högst upp i tabellen när halva säsongen nu snart är spelad. Det är framförallt i defensiven som deras styrka ligger då de tillsammans med Helsingborg släppt in näst minst mål efter 14 omgångar. De har 11 mål insläppta, vilket bara slås av Värnamo i serieledning.

Mak Lind på tränarbänken har verkligen fått ihop laget till årets säsong och så som spelet har sett ut hittills så finns det inte mycket som tyder på att de skulle börja dala i tabellen, det är isåfall om de får otur med skador framöver.

SVERIGES BÄSTA SPELBOLAG JUST NU! Vi har gjort en bedömning och kommit fram till det faktum att hårdsatsande CampoBet är det bästa spelbolaget i Sverige just nu. Nya kunder får dessutom 100 kronor i bonus. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos campobet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

ÖIS är på rätt väg

Motståndet kommer från en blytung vinst i Göteborgsderbyt mot GAIS där tre livsviktiga poäng kasserades in. I och med vinsten så kunde Sällskapet säkra lite välbehövlig distans till bottenstriden för första gången under säsongen egentligen.

Örgryte låg väldigt länge och harvade längst ner i tabellen, men har sedan Superettan satt igång igen efter uppehållet visat upp mycket bättre resultat. Nu har de tre segrar på sina fyra senaste matcher, vilket säger en del när laget har fyra vinster totalt på hela säsongen. De har dessutom varit det klart bättre laget i sina två senaste hemmasegrar mot Vasalund och GAIS och hade bud på mer i derbyt.

I deras enda riktigt tuffa match under den här perioden föll de dock väldigt platt mot AFC Eskilstuna på bortagräs så det finns fortfarande många frågetecken kring det här ÖIS-laget och huruvida de kan prestera mot lite tuffare motstånd som Norrby borta också är.

Örgryte har ännu inte riktigt bevisat att man är ett tufft lag att möta även om man klättrar i tabellen och laget rör sig i rätt riktning. Norrby har i sina två senaste hemmamatcher kört över Västerås och Värnamo, två lag som båda är vassare än Örgryte och trots göteborgarnas fina form så blir det svårt att uträtta något i Borås tror jag. För 1.99 spelas den raka ettan här hops Campobet.

  Rygga spelet hos Campobet – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Norrby vinner
Odds: 1.99
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 19:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: