31 augusti 2018 Trelleborg IFK Norrköping Speltips

Speltips Trelleborg – Landskrona 5/10: Skånederby

Är det sista chansen för Trelleborg och Landskrona att blanda sig i Superettans toppstrid igen? Vi rekar odds inför Skånederbyt.

Nog var vi många som imponerades av den första halvan av den här säsongen från skånskt håll, med flera skånska klubbar i toppen av Superettan. Ett tag var det nästan som upplagt för att Helsingborgs IF, Trelleborgs FF och Landskrona Bois alla skulle ta sig direkt upp till högstaligan samma år.

Men nu har verkligheten kommit ikapp Skåne, ungefär samtidigt som Malmö FF har tappat mark i den allsvenska guldstriden. Det som kunde blivit skånskt SM-guld och tre lag upp från Superettan kan nu bli 08-guld i Allsvenskan och inget skånskt lag från Superettan till Allsvenskan inför nästa säsong.

Men än finns det sju omgångar kvar att spela och mycket kan såklart hända från omgång 24 och framåt.

I tabellen hittar vi både Trelleborgs FF och Landskrona Bois på 37 poäng vardera, med totalt tre poäng upp till den där kvalplatsen, men ytterligare tre poäng upp till direktplatsen. Med andra ord är loppet inte kört.

Däremot kommer det lag som förlorar det här Skånederbyt med stor sannolikhet bränna sina chanser på en direktplats och även kvalplatsen bör rimligen bli ganska svår att nå, om man inte plötsligt kan vända den negativa trenden igen.

PROVA COMEON – FÅ 100 KRONOR BONUS! ComeOn är starka på marknader som andra inte tar på lika stort allvar. Gillar du höga odds när du spelar? Då är ComeOn något för dig. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos comeon!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Trelleborg är starka hemma

I mina ögon var Trelleborgs FF kanske det lag som spelade allra roligast fotboll under inledningen på säsongen, men de sista veckorna har inte varit alls lika bra för det här laget. Nu har man plötsligt fyra raka matcher utan vinst – även om man mött fyra raka topplag.

Faktum är att TFF har spelat mot de lag som ligger 1-4 i tabellen de senaste veckorna. Det får man inte glömma bort när man analyserar den trenden.

Landskrona Bois har tre raka förluster på bortaplan och vore det inte för den svaga bortatrenden hade man varit ett givet lag för den allsvenska diskussionen. Nu är det precis som att man är nära – men inte räcker riktigt ända fram.

I somras spelade lagen derby i Landskrona och den matchen slutade 4-2 till hemmalaget, men den här gången tror jag att Trelleborgs FF har det i sig att ta över dominansen i själva matchen. Däremot är spelbolagen inne på samma spår och oddset är inte riktigt spelbart. Därför blickar jag mot målmarknaden istället.

Båda lagen göra mål spelas till 1.95 gånger insatsen hos ComeOn.

  Rygga spelet hos comeon – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål – ja
Odds: 1.95
Bolag: ComeOn
Spelstopp: 19:00, tisdag 5 oktober 2021
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: