Speltips Värnamo – Trelleborg 13/6: Målspel

I skuggan av EM så tuffar Superettan på med ett toppmöte mellan Värnamo och Trelleborg.

Det var inte många som hade kunnat tro att Värnamo skulle toppa tabellen med snart en tredjedel av säsongen spelad. Flera trodde på förhand att de kunde bli ett lag som skulle behöva kämpa lite för att hålla sig kvar, men nu ligger de som sagt högst upp i tabellen med en match till godo dessutom.

Det som framförallt lett Värnamo till framgång är deras försvar, de har endast släppt in tre mål hittills på säsongen och två av dessa kom i deras enda förlust mot Landskrona BoIS i öppningsmatchen av säsongen. De följde upp med att vinna med 2-1 mot Sundsvall och sedan dess har de helt täppt till bakåt med 560 minuter plus tillägg utan att släppa in ett mål.

Offensivt är de dock inte lika fantastiska och i de senaste tre matcherna har de haft två mållösa kryss mot Västerås och Örgryte samt en uddamålsvinst mot Akropolis. Både Akropolis och Örgryte är de lag som släppt in flesta mål i ligan i nuläget så det är rätt talande att Värnamo bara lyckas göra ett mål sett över två matcher.

En oviss match på förhand

Trelleborg är även de med i toppen om än några poäng bakom ligaledarna. Skåningarna var ett av de lag som tippades vara med och slåss om de allsvenska platserna ända in i slutet och än så länge har de haft en godkänd start på säsongen.

De har visat sig vara en tuff motståndare att möta och har bara förlorat två matcher hittills, i båda dessa förluster var de i allra högsta grad med i matchen och förlorade tillslut med det udda målet. I övrigt har de vunnit tre och kryssat fyra matcher och nu senast stod de för en väldigt stark seger mot Sundsvall med 1-0 hemma på Vångavallen.

Värnamo får definitivt se upp när Trelleborg kommer på besök och det känns på förhand ovisst om hur matchen kommer att sluta. Värnamo har som sagt haft en fruktansvärt stark defensiv samtidigt som de har haft väldigt svårt att få hål på även högst mediokra försvar i de senaste matcherna.

Trelleborg har inte heller de sprutat in mål på senaste och därmed känns underspelet som det självklara att titta på här. Med Värnamos facit borde nämligen oddsen vara lägre än vad de är och för 1.71 som No Account Bet erbjuder finns det klart spelvärde i under 2,5 mål.

  Rygga spelet hos No Account Bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1.71
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 13:00
TV:  Discovery+
Stream:  Discovery+

Jämför odds: