13 oktober 2018 Irland Danmark Speltips

Speltips Danmark – Argentina 19/1: Handbolls-VM

Danmark stöter på turneringens svåraste motstånd hittills men lär ta sin tredje raka vinst i Handbolls-VM den 19 januari 2021.

Danmark - Argentina

Handbolls-VM 2021
Hämta VM-bonus!
för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Danmark gäller som vanligt som en av favoriterna inför Handbolls-VM och har med sina två första prestationer, och resultat, i turneringen inte givit någon som helst anledningen till att omvärdera ett sådant påstående.

Efter två raka vinster har man inte bara full pott i poäng, man har också lyckats med konststycket att redan ha +34 i målskillnad. Sug lite på den karamellen.

Man kan såklart raljera lite över nivån i det här mästerskapet och ifrågasätta om det ens är rimligt att man ska kunna vina sina matcher med tjugo bollar på den här nivån, men samtidigt måste man ta och imponeras över den enorma höjd som Danmark har.

34 gjorda mål mot Bahrain och 39 gjorda mål mot DR Kongo gör att man inte kan gälla som annat än som enorma favoriter även mot Argentina.

2017 spelade man också mot Argentina i VM-sammanhang och vann då matchen med elva bolar. I mina ögon är det snarare ett gap som har vuxit mellan lagen, snarare än något annat.

Argentina behöver publik

Som i alla sporter är Argentina i handboll ett lag som gynnas av publik på läktarna och då man får spela på hemmaplan har man enormt stöd på läktarplats. För egen del finns det inget bättre än att se tennistävlingar med Juan Martin Del Potro eller Diego Schwartzman på hemmaplan, eller på lagom reseavstånd, utan det här eviga europeiska gnället om att det ska vara tyst.

Den energin, den elektrifieringen på läktarplats, som Argentina alltid har med sig har också hjälpt laget att prestera på planen.

Men i dessa tider finns det såklart inget publikstöd och med ekande tomma läktare tror jag att inspirationen försvinner en del för Argentina. Samtidigt är man ett rakt igenom sämre lag som inte ska ha någonting att säga till om mot Danmark.

Argentina har vunnit två raka matcher och kommer att gå vidare till nästa gruppspelsfas. Men här får man en rejäl näsknäpp. Danmark vill nog gärna bevisa sig mot det som får anses vara det första ordentliga, eller halvordentliga, motståndet i turneringen för deras del.

Danmark -7,5 spelas till 1,85 gånger såsen hos bet365. Redan nu är det ett odds som har sjunkit och jag tror att det fortsätter så.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter i bonus!

Speltips:

Speltips: Danmark -7,5
Odds: 1,85
Bolag: bet365
Spelstopp: 20:30, tisdag 19 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: