20 januari 2020 handbolls-em speltips odds betting

Speltips Sverige – Egypten 18/1: Nu läcker det

Sverige har haft en stark inledning på Handbolls-VM men ställs nu mot Egypten i den svåraste matchen hittills i gruppspelet.

Det har varit en bra inledning på det Handbolls-VM som nu avgörs på egyptisk mark och där Sverige gick in som en riktig outsider. Efter att knappt kunnat träna ihop inför turneringen var förväntningarna inte jättehöga på laget.

Men Sverige såg starka ut direkt i premiären mot Nordmakedonien och kunde då vinna med hela tolv bollar efter att inte minst kantspelet fungerat oerhört väl.

Hampus Wanne var lagets bästa spelare och bästa målskytt i den matchen, men trots att han inte var med i matchen därpå mot Chile kunde Sverige återigen vinna med betryggande marginal.

Med andra ord har det svenska handbollslandslaget öppnat turneringen på starkast möjliga vis, med två dominanta vinster, och ett läge som gör att man nu sitter bra inför fortsättningen.

Men det kan kvitta om man inte gör det bra mot Egypten i den sista gruppspelsomgången. Om Sverige ska ha någon som helst chans i nästa runda av Handbolls-VM är jag övertygad om att man behöver poängen från vinsten mot Egypten.

Egypten är offensivt starka

Sverige körde alltså över både Chile och Nordmakedonien, och har så här lågt gjort fantastiska 73 mål på 120 minuter handboll. Det är ett vansinnigt starkt facit som inte många kan matcha i den här turneringen och det gör att man inte kan blunda för detta svenska landslag.

Men Egypten har också öppnat ganska starkt, eller jävligt starkt om jag får tala klarspråk, med två stora vinster i ungefär samma stil som Sverige.

Skillnaden för svensk del är att man nu för första gången ska möta ett bra landslag, en potent offensiv, och ett sammansvetsat gäng. Det kommer att ställa helt andra krav på Sverige, som jag räknar med släpper in många mål i den här matchen. Betydligt fler än tidigare.

Över 55,5 mål spelas till 1.82 gånger såsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 55,5 mål
Odds: 1,82
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 18:00, måndag 18 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: