17 mars 2019 oskarshamn aik speltips shl hockeyallsvenskan

Speltips AIK – Kristianstad 2/3: Skräll

AIK Hockey har tappat formen igen och är nu illa ute inför mötet med Kristianstads IK tisdagen den 2 mars 2021 i HockeyAllsvenskan.

Det tog ett par månader, men när AIK Hockey till slut hittade sitt tempo den här säsongen var man plötsligt ett lag för den övre halvan. Med ett poängsnitt bland de bästa i ligan under ett par veckor kändes det som att man hade någonting stort på gång igen.

Men frågan är om det inte helt enkelt är så att verkligheten lite har kommit ikapp AIK Hockey igen. På slutet har man tappat kraft och radat upp svaga resultat, varpå man inte längre ligger på en slutspelsplats.

HockeyAllsvenskan är som bekant upplagd på ett lite speciellt vis, där de sex bästa lagen går in i slutspelsfasen, och där lagen 7-10 slipper att spela vidare mer under säsongen.

Det viktiga är såklart att undvika nedflyttning och inte minst för ett lag som AIK Hockey blir det målsättningen för säsongen, med tanke på att man förra året förmodligen hade åkt ut om det inte vore för att säsongen lades ner i förtid.

Vad vi däremot kan vara säkra på är att Kristianstads IK måste avsluta säsongen starkt. Det är redan klart att skåningarna måste kvalspela för att stanna kvar. För att komma in i slutspelsfasen, eller kvalfasen för deras del, tror jag att Kristianstads IK behöver avsluta starkt i grundserien.

Kristianstads IK kan ställa till det

Faktum är att Kristianstads IK har visat prov på en lite bättre trend på senare tid och att man faktiskt har ett par starka resultat bakom sig.

Det som varit problemet för Kristianstads IK är att man får lite utdelning för all den möda man lägger ner. Man kan argumentera för att man visat bra takter sista veckorna, men med det sagt har man tre uddamålsförluster, en vinst efter straffar och alltså ingen trepoängare trots att trenden är positiv. Det säger en del.

Efter fyra raka förluster, alla med stor marginal, är AIK Hockey ur form nu och det kan tala för att Kristianstads IK skräller här. Det lir inte ett bättre läge att göra det för skåningarna, som trots allt vann en av hemmamatcherna mot AIK Hockey i höstas.

Kristianstads IK draw no bet spelas till 4,00 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Kristianstads IK draw no bet
Odds: 4,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19:00, tisdag 2 mars 2021
TV: 
Stream: