28 februari 2019 malmö redhawks hv71 speltips shl

Speltips HV71 – Karlskoga 8/10: Toppmöte

HV71 tar emot BIK Karlskoga i ett tidigt toppmöte i Hockeyallsvenskan. Matchen spelas fredagen den 8 oktober 2021 med nedsläpp kl 19.00 i Husqvarna Garden.

HV71 har fått en kanonstart på sitt förväntade återtåg till SHL. Den överlägsna seriefavoriten i Hockeyallsvenskan har vunnit samtliga sina fyra inledande matcher och det var nog precis vad den här ärrade klubben behövde efter förra säsongens alla nederlag.

Man inledde något trevande mot AIK i premiären men lyckades vända ett 0-2-underläge till seger med 3-2. Förmodligen var det en mycket viktigt vändning inför fortsättningen.

Sedan har man besegrat Västerås hemma med 4-1. Därefter följde två raka bortamatcher där man först slog AIK igen, med 2-0, och senast var man överlägsna när man körde över Vita Hästen med 6-2.

Nu väntar ett riktigt toppmöte mellan ettan och tvåan i tabellen då BIK Karlskoga också har tagit full pott i sina fyra matcher. Därtill har båda lagen +10 i målskillnad.

BIK Karlskoga var även de topptippade inför säsongen och det har man verkligen levt upp till inledningsvis. De inledde med att slå Kristianstad med 2-1 i en jämn match. Därefter har man tagit tre raka 4-1-segrar.

I tur och ordning har man besegrat Tingsryd, Troja-Ljungby och senast Västerås. Vad som gör den här sviten extra imponerande är att Karlskoga ännu inte har spelat på hemmais den här säsongen.

PROVA EXPEKT – KLASSISKA SPELBOLAGET ÄR TILLBAKA PÅ TOPP! Det populära spelbolaget Expekt är ett av Sveriges äldsta. Nu tycker vi att man är tillbaka på allvar igen. Sätt in 100 kronor – och spela för 200 kronor. Läs mer om bonusen eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos expekt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Taktiskt driven matchbild

HV-tränaren Tommy Samuelsson har nog fått de flesta av de besked han önskat sig av laget så här långt. Man har visat mental styrka och vänt underläge och man har, även om man inte har glänst hela tiden, gjort jobbet som krävs i alla matcher.

I onsdags fick han också bra besked från de förväntade poängmakarna. Nyförvärvet Tyler Vesel gjorde tre mål och hans kedjekamrat Fredrik Forsberg stod för tre assist och ett mål. Även nyförvärvet Jonathan Davidsson stack ut och gjorde två mål.

Man vann alltså den matchen mot Vita Hästen med 6-2 och skottstatistiken 38-13. Det var, med andra ord, total HV-dominans i den matchen och så överlägsna lär man inte vara då Karlskoga nu gästar.

Lagen möttes i en träningsmatch i slutet på augusti som avgjordes i förlängning till HV:s fördel. Även om man inte kan dra några stora växlar från en träningsmatch så kan ändå sägaa att det var en jämn batalj och att mycket talar för att det kommer att bli det även den här gången.

Karlskoga har sett väldigt solida ut i sina fyra inledande matcher. Man har endast släppta in fyra mål totalt och inte mer än ett mål i någon av matcherna. HV71 har totalt släppt in fem mål.

Det blir inte sällan ganska målrikt i Hockeyallsvenskan då den taktiska strukturen som finns i SHL inte är lika strikt. Det svänger ofta mycket fram och tillbaka men här tror jag att vi kommer få se två mer disciplinerade och försvarsstarka lag.

Det har gjorts under 5.5 mål i samtliga BIK Karlskogas matcher hittills och detsamma gäller i tre av HV:s fyra matcher. Mitt spel blir att det kommer göras under 5.5 mål i den här matchen till 1.88 gånger pengarna hos Expekt.

  Rygga spelet hos expekt – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål totalt
Odds: 1.88
Bolag: Expekt
Spelstopp: 19:00, fredag 8 oktober 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: