11 februari 2019 västervik björklöven speltips hockeyallsvenskan

Speltips Kristianstad – Björklöven 24/2: Mättnad

IF Björklöven har exploderat på slutet, men har svårt att få med sig energin hela vägen ner till Skåne för onsdagens möte med Kristianstads IK i HockeyAllsvenskan.

Kristianstads IK - IF Björklöven

HockeyAllsvenskan
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Efter en vansinnig fjolårssäsong och en stark inledning på den här säsongen har IF Björklöven sakta men säkert fallit tillbaka en aning i prestationer, och parkerar nu på ett modest avstånd till suveräna serieledarna Timrå IK i den hockeyallsvenska tabellen.

Med nio omgångar kvar att spela i grundserien finns det en del som pekar på att IF Björklöven kan nå ett bra poängsnitt sett över hela säsongen ändå. Om man avslutar med att ta minst 22 poäng på nio matcher, ett inte helt omöjligt uppdrag, når IF Björklöven över 100 poäng även den här säsongen.

I stunder visar IF Björklöven hur som helst att man ska vara ett lag som ska ses som en kandidat inför slutspelet, men i andra stunder går laget inte att känna igen. Vad vi vet är att IF Björklöven finns med när slutspelsfasen går igång och om man dessutom tar sig förbi BIK Karlskoga har man ett bra utgångsläge hockeyallsvensk final mot Timrå IK.

I den här omgången spelar IF Björklöven borta mot jumbon Kristianstads IK, som må vara jumbo, men som inte är en helt usel sådan. 37 poäng på 43 matcher är inte bra, men inte heller skrämmande uselt.

Deprimerande nog för deras del ser det redan svårt ut att äta ikapp avståndet upp till säker mark. På nio omgångar ska man plocka in 13 poäng. Frågan är om skåningarna ens kan ta så många pong under den perioden?

IF Björklöven mättas en aning

IF Björklöven är som bekant ett lag från Umeå och inte sällan innebär det långa resor runt om i landet för att spela bortamatcher. Men det finns ett par matcher som sticker ut och som är betydligt värre än andra.

Att spela borta mot Kristianstads IK är utan tvekan en av säsongens mindre roliga bortaresor, inte minst avseende avståndet. Det är inte heller världens enklaste sak att ta sig till Kristianstad i alla tider.

IF Björklöven har en stark trend för målskyttet och har dessutom vunnit tre av sina fyra senaste matcher. Men borta mot Kristianstads IK förväntar jag mer en mer återhållsam match, likt 1-0-mötet senast lagen spelade mot varandra på skånsk mark.

Under 5,5 mål spelas till 1,95 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1 250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,95
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, onsdag 24 februari 2021
TV: 
Stream: