12 februari 2020 Modo Timrå Speltips

Speltips Modo Hockey – Västerås IK 9/11: Toppmatch!

Tisdagen den 9 november 2021 är det dags för den allsvenska matchen mellan Modo och Västerås, trean mot sexan i tabellen. Brukar bli härliga bataljer.

Efter uttåget från SHL år 15/16 har det varit ganska tunga år för Modo Hockey när det kommer till det sportsliga. Årets säsong kan vara vändningen, då man har bra lag på pappret och har spelat fint i inledningen. Torskade dock senast mot Björklöven med hela 8-1, men hade innan det fem raka segrar. Är seriens näst bästa hemmalag och har på sex hemmamatcher endast torskat en, då mot HV71. Nej, årets upplaga av Modo Hockey ser mycket intressant ut.

Västerås har även dom ett mycket intressant lag på pappret till denna säsong. Västerås har på 12 matcher spelat till sig 20 pinnar och det gör att dom ligger på en sjätteplats i tabellen. Västerås är inne i en bra trend, och har tre raka segrar. Bortaspelet har varit bra på slutet och har tre segrar på sina fyra senaste bortamatcher. Senaste fyra matcherna uppe i Örnsköldsvik har Västerås och på pumpen deluxe, 6-1, 4-1, 4-0 och 7-3 är resultatraden.

Hemmalaget är otroligt svaga i powerplay, faktiskt det sämsta laget i hela serien med sina 10%. När det kommer till spel i numerärt underläge är Modo bra, tvåa i ligan med fina 86.11%. Trots att hemmalaget är svaga i powerplay snittar man knappt fyra mål per match. Gästerna är stabila i både powerplay och boxplay, något vassare i powerplay. Västerås är mycket, mycket bra att spela på ledning. Västerås har gjort första målet i sex matcher, och i alla sex har man vunnit.

PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Offensiva lag

Modo har gjort en riktigt bra silly season och värvat ihop ett mycket slagkraftigt lag. Markus Modigs hämtades från SHL och har står noterat för 3+9 och leder interna poängligan på det. Modo har även prickat rätt på ⅔ importer, Sam Vigneault och Riley Woods ser mycket bra ut, det är Tanner Macmaster som har mer att visa. Modo har bra defensiv, har dock Niklas Folin och Tobias Viklund på skadelistan, vilket gör att man endast har sex ordinarie backar. Har tre starka målvakter där Tex Williamsson har fått mest förtroende så här långt.

Västerås har även dom värvat ihop ett mycket bra lag, framförallt lokala värvningar. Spelare som kommit in är bland annat, Mikael Frycklund, Johan Gustafsson och Daniel Gunnarsson. Västerås förstakedja Frycklund, Bergman och Zetterberg är en av dom vassaste i hela ligan. Utöver dessa herrar finns spelare som Alexander Lavoie och Filip Karlsson. Västerås har en av ligans bästa backuppsättningar, Jimmie Jansson-Lorek är en av ligans skickligaste, Daniel Gunnarsson har mer att bevisa men där finns det kvalite, August Tornberg är ruskigt stabil och har +12. På målvaktssidan har Johan Gustafsson inte riktigt rosat marknaden, men i den målvakten finns det mycket kvalite.

Hockeyallsvenskan har haft ett uppehåll på drygt en vecka, välbehövligt för båda dessa lag. Jag tror det kommer bli en fartfylld match med mycket mål. Därför väljer jag att spela över 5.5 mål. Finns massor av offensiva spelare i båda lagen, vilket gör att målchanserna kommer dugga tätt. Modo snitt är 6.1 mål per match och Västerås har ett snitt på 6.2. Ska vi säga 3-3 efter ordinarie? Lycka till!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5.5 mål
Odds: 1.75
Bolag: Betsson
Spelstopp: 19.00, tisdag 9 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: