12 februari 2020 Modo Timrå Speltips

Speltips Modo – Timrå 26/2: Fullt ös

Modo Hockey mot Timrå IK i det som är den mest intressanta matchen från HockeyAllsvenskan fredagen den 26 februari 2021.

Modo Hockey - Timrå IK

HockeyAllsvenskan
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Efter 44-45 spelade omgångar i HockeyAllsvenskan är det inget vågat påstående att säga att säsongen har satt sig och att det är uppenbart vilka lag som hör till vilken del av tabellen.

Men med det sagt finns det en liten teoretisk risk att Modo Hockey inte klarar det hockeyallsvenska kontraktet, utan måste ta och spela kvalspel för att stanna kvar i den näst högsta serien i det svenska hockeysystemet.

Men med det sagt är det hela åtta poäng ner till Väsby IK, som är det lag som har en reell chans att gå om Modo Hockey i tabellen. Detta samtidigt som Modo Hockey har en match mindre spelad och därmed kan gå om ytterligare.

När Modo Hockey spelat den hängmatchen mot Timrå IK, som egentligen inte är matchen som hänger, men som får illustrera det hela i det här exemplet, återstår det bara sju omgångar att spela.

Kan man tappa åtta poäng på sju omgångar?

Jo, det är klart att Modo Hockey riskerar att göra det, men det här förutsätter att Väsby IK, som inte ens har snittat en poäng per match under säsongen så här långt, plötsligt ska börja vinna matcher. Och förmodligen kan inte Modo Hockey vinna mer än någon enstaka om det ska gå.

Modo Hockey öser på

Denna fredag spelar Modo Hockey hemma mot Timrå IK, som också har en intressant säsongavslutning framför sig. Men för deras del handlar det om någonting helt annat.

Timrå IK dominerar nu i toppen och har 24 poäng ner till närmast jagande lag. Det råder ingen som helst tvekan om att det här är hela seriens bästa lag.

I mina ögon behöver man nu göra allt för att bibehålla det höga trycket och jag skulle gissa att man inte känner sig särskilt rädda att förlora, men kommer att spela offensiva matcher med vågade matchplaner för att hålla uppe tempot i laget.

Det man inte får riskera att göra är att gå ner i tempo mot Modo Hockey och andra lag som kommer, då det kan sätta sig inför den slutspelsfas som inleds i mars månad. Det är trots allt då som säsongen på allvar ska avgöras.

Därför ser jag framför mig hur det blir fullt ös här. Över 5,5 mål spelas till 1,80 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 100 kr bonus!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,80
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, fredag 26 februari 2021
TV: 
Stream: