29 mars 2019 oskarshamn timrå speltips kval shl kvalserien

Speltips Timrå – AIK 24/3: Klar vinst

5-1 senast och det finns ingen anledning att hålla Timrå IK som mindre favoriter den här gången hemma mot AIK Hockey.

Timrå IK - AIK Hockey

HockeyAllsvenskan
till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

HockeyAllsvenskan är framme vid sitt slutspel och för Timrå IK handlar allting om att koncentrera det man gjorde bra under egnetligen hela grundserien till avgörandets stund, som är kommande veckor i slutspelet.

Nu ska man först klara av AIK Hockey i en kvartsfinal, för att sedan spela en semifinalsserie och sedan en finalserie. Om man vinner hela vägen och även klarar av motståndet i finalen är det SHL som gäller kommande säsong.

Den här säsongen har man valt att göra om seriesystemet i svensk hockey och det påverkar lagen både i högstaligan SHL och ett hack under i HockeyAllsvenskan. Det som gäller är att man delar ut en direktplats från HockeyAllsvenskan till SHL, och att ett lag från toppligan helt enkelt ramlar ner direkt.

Ett perfekt läge för flera lag i HockeyAllsvenskan alltså, men om det finns någon logik och rättvisa är det Timrå IK som tar platsen efter dominansen i grundserien.

Men det vet vi inte än och nu gäller det att hålla formen hela vägen in i mål. Faktum är att det är här och nu som det ska till att avgöras och då spelar det i praktiken ingen roll att man har varit dominanter hela året.

Timrå vinner enkelt mot AIK

Efter en svag inledning på säsongen reste sig AIK Hockey och hittade till slut sin väg till slutspelet, men man fick ta vägen via en åttondelsfinal för att få spela i det mer ordinarie slutspelet, som inleds med kvartsfinaler.

Efter 2-0 i matcher mot Tingsryds AIF är man nu framme i en kvartsfinal mot Timrå IK, men där blev det tufft direkt, och man föll igen med 5-1 i det första mötet. Precis som vi väntade oss i speltipset inför matchen hade Timrå IK lekstuga med sitt motstånd.

Jonathan Dahlén är hela säsongens bästa målskytt och han väntas ta en tongivande roll även i det slutspel som nu väntar. Det är framför allt en poängspelare som gör både assist och mål på ett imponerande vis.

Här kan jag inte se hur Timrå IK skulle slå av på takten och bjuda in AIK Hockey i den här matchserien. Det finns ingen anledning att riskera det.

Timrå IK -1,5 spelas till 1,75 gånger smeten hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Timrå IK -1,5
Odds: 1.75
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, onsdag 24 mars 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: