29 mars 2019 oskarshamn timrå speltips kval shl kvalserien

Speltips Timrå – Vita Hästen 10/2: Dubbel revansch

Timrå IK måste gälla som stor favorit inför onsdagens möte med HC Vita hästen i svenska HockeyAllsvenskan den 10 februari 2021.

Timrå IK - HC Vita Hästen

HockeyAllsvenskan
Till bet365!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Även för den som inte har någon som helst vardaglig koll på HockeyAllsvenskan kan inte Timrå IK och deras dominans i den här serien gått obemärkt förbi den här säsongen. Det är ett lag som verkligen dominerar den svenska andraligan i ishockey och det ser knappt ut att finnas utmanare till serieledningen.

Timrå IK har redan skaffat sig ett försprång som ska vara närmast ointagligt, och även om man snubblade till med två raka förluster borta mot IF Björklöven i förra veckan känns det som för tidigt att ens fundera på att formen skulle vara borta.

Redan från första stund den här säsongen har Timrå IK dominerat och det är tydligt att stora delar av den trupp som man fick behålla inför den här säsongen har varit sugna på att ta Timrå IK till SHL på allvar den här gången. Förra säsongen fick man som bekant inte ens chansen, eftersom vi tvingades stänga ner seriesystemet redan i mars månad.

Jonathan Dahlén är spelaren som allra tydligast personifierar framgången den här säsongen för Timrå IK, men det är ett rakt igenom starkt kollektivt vi har att göra med. Det blir svårstoppat.

Revansch mot HC Vita Hästen

Faktum är att Timrå IK knappt hajr förlorat mot några lag den här säsongen, där HC Vita Hästen är ett av få undantag. Med tanke på det, att man förlorade mot just HC Vita Hästen så sent som i mitten av december, tror jag att Timrå IK verkligen vill vinna här.

Kom också ihåg att Timrå IK kommer från två raka förluster och det i sig lär göra att laget är extremt sugna på att ta tre poäng.

HC Vita Hästen må vara ett svårspelat lag, men man hör inte ens till toppen, och man har inte heller en form som skrämmer. Det här bör helt enkelt Timrå IK kunna vinna. Förutsatt att man inte plötsligt tappat all sin framåtanda och lyskraft. Men det har man inte. Det känner jag mig säker på.

Timrå IK -1,5 spelas till 1,65 gånger såsen hos bet365.

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Timrå IK -1,5
Odds: 1,65
Bolag: bet365
Spelstopp: 19:00, onsdag 10 februari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: