23 september 2018 MODO almuna speltips hockeyallsvenskan

Speltips Troja Ljungby – Almtuna IS 17/11: Svag form!

Onsdagen den 17 november 2021 är det dags för bottenmötet mellan Troja Ljungby och Almtuna, två lag med mycket svag form.

Troja/Ljungby - Almtuna IS

Hockeyallsvenskan
Till Bet365
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Troja Ljungby är i år nykomlingar, då man tog steget upp från hockeyettan förra säsongen. Nykomlingen har inte rosat marknaden, då man på 15 matcher endast tagit elva pinnar. Smålänningarnas form är inte heller den bästa, då man har sex raka förluster och gjort alldeles för lite mål. Hemmaplan brukar vara melodin för Troja, men är seriens sämsta hemmalag i skrivande stund. Har på sex hemmamatcher endast lyckats nypa en seger. Något som man måste lära sig för att inte åka ur är att spela enklare i 5 mot 5. Troja har släppt in 42 mål i spelet 5 mot 5, det är alldeles för mycket.

Almtuna startade säsongen på ett riktigt bra sätt och var med i toppen i början. Har nu en mycket dyster svit med 12 raka förluster. Det gör att Uppsala-gänget är i stort poängbehov, ligger nu under strecket med en match mer spelad än Tingsryd som är laget över strecket. Det är enkelt att se vad problemet är för Almtuna, det är defensiven. Laget släpper in alldeles för mycket mål och har släppt in flest mål i hela ligan. En sak som är positiv är att man gör ganska mycket mål också, får Zackrisson igång det defensiva spelet kommer Almtuna att lösa kontraktet på ett ganska så enkelt sätt.

Om vi tar oss en titt på special teams så är det två lag som är mycket skickliga i powerplay spelet. Hemmalaget ligger på en bra bit över 20% och har skickliga spelare i den spelformen. Gästerna har ännu bättre powerplay och ligger tvåa i ligan med sina 27.91%. Troja har även ett mycket bra boxplay som nästintill är på 85%. Gästerna behöver dock gnugga lite mer numerärt underläge och löser bara 71% av sina boxplay.

VÄRLDENS MEST POPULÄRA SPELBOLAG! Vill du spela hos världens största spelbolag, som har odds på allt du kan tänka dig? Hos bet365 får du dessutom hela 1 250 spelkrediter som ny kund. Läs mer eller registrera dig här!

  Till bet365!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Ångestmatch!

Troja har ett lite för tunt lag för att hamna i toppen av allsvenskan. Dock är det absolut inte fel på toppen. Joakim Hillding leder interna och ser mycket fin ut för stunden. Oscar Öhman går mot sin bästa seniorsäsong någonsin. Troja har sparkapitial i lirare som Victor Öhman och Julius Vähätalo. Troja har på pappret en stark backsida med lirare som Daniel Karlsson, Dennis Fröland, Måns Hansson och Niklas Enberg. Har även tre skickliga målvakter på kontrakt, det gäller för Troja att stänga igen spelet 5 mot 5, då kan smålänningarna lösa kontraktet.

Almtuna har värvat skarpt inför säsongen då man hämtade Viktor Hertzberg och Sebastian Benker från Västerås. Två killar som också levererat för Uppsala-laget, det har även Emil Berglund och Johan Eriksson gjort, det är absolut inga fel på lagets offensiv. Defensivt är det tunt, mycket tunt. Har ingen backsida för topp sex, men en backsidan som absolut håller hög division ett klass. Jakob Ragnarsson är en skicklig back. Almtuna har stora problem att hitta sin första keeper, har lirat med fyra olika så här långt.

Ångestmatch deluxe! Två lag som är i stort poängbehov. Jag är övertygad att denna fight kommer handla om defensiven, två lag som inte vill gå bort sig. Underspelet är det riktigt bra odds på här. Under 5.5 mål ger en bra bit över två gånger pengarna. Varför? Jo, båda lagen kan spela defensivt, men i dom senaste matcherna har båda lagen fått jaga mål och det blir det luckor i defensiven. Båda lagen har tränat stenhårt på defensiven i uppehållet, och stundtals har det sätt bättre ut. Jobba underspel! Lycka till!

  Rygga spelet hos bet365 – Hämta 1250 spelkrediter!

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Speltips:

Speltips: Under 5.5 mål
Odds: 2.10
Bolag: bet365
Spelstopp: 19.00, onsdag 17 november 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: