Speltips Belarus – Storbritannien 26/5: Storseger

Storbritannien är ett av turneringens svagare lag och måste gälla som underdog inför mötet med svårslagna Vitryssland i Hockey-VM 2021.

Nog har det varit en speciell inledning på Hockey-VM 2021 och det faktum att man faktiskt tycker att mötet mellan Vitryssland (Belarus) och Storbritannien ska bli någonting extra tyder verkligen på att det är speciella tider.

För i vanliga fall är det här ett riktigt bottenmöte till match och ett möte som inte riktigt förtjänar ens fulla uppmärksamhet. Men så är inte fallet här.

Storbritannien står på tre raka förluster och har inte varit att räkna med särskilt mycket hittills, men man kan argumentera för att man har suddat bort delar av skillnaden mot bättre landslag. Med det sagt har Storbritannien en bra bit kvar innan man kan konkurrera på allvar.

Vitryssland däremot gör det ganska bra i Hockey-VM med vinst mot Sverige hittills, men uddamålsförlust efter förlängning mot Tjeckien och klar förlust mot Slovakien.

I sina bästa stunder har Vitryssland visat sig vara ett helt okej lag på den här nivån, även om steget upp till andra landslag ska vara stort fortsatt.

Storbritannien stretar emot

Mot Slovakien visade Storbritannien att man kan streta emot och i långa perioder mot Danmark var det samma sak. Det är uppenbart att Storbritannien släpper in lite för många mål, men nu möter man också ett relativt uddlöst vitryskt landslag.

Det gör att min känsla säger att Storbritannien kan streta emot i den här matchen också, men att man gäller som spelbolagens enorma underdog känns också helt rimligt.

Storbritannien har gjort mål i samtliga matcher hittills och det gör att jag tror att man även mot Vitryssland ska kunna få in en puck eller två.

Storbritannien +4 (asian handicap) spelas till 1,67 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Storbritannien +4 (asian handicap)
Odds: 1,67
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19:15, onsdag 26 maj 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: