14 maj 2018 Kanada Lettland speltips ISHOCKEY VM

Speltips Italien – Kanada 30/5: Enkel match

David möter Goliat i grupp B, men Kanada som var förväntade storfavoriter i gruppen är piskat att vinna.

Italien - Kanada

Hockey-VM 2021
Hämta bonus!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Sverige är inte den enda stora nationen som har stött på problem i det här mästerskapet då Kanada satt sig i en liknande sits i grupp B. De inledde VM med att chockerande nog förlora mot värdnationen Lettland med 0-2 vilket de följde upp med ytterligare två förluster. Först mot grannarna USA med hela 1-5 och senare mot Tyskland med 1-3.

Att hockeyns hemland förlorade tre raka öppningsmatcher på det sättet sätter Tre Kronors tvivelaktiga turnering i skuggan. Det är såklart ett oerhört fiasko för kanadensisk del, men Kanada har studsat tillbaka genom två 4-2 vinster mot Norge och Kazakstan och har fortfarande slutspel i sikte.

Matcher mot Italien och Finland återstår där den förstnämnda såklart ska vara tre poäng. Det kommer dock inte räcka till slutspel och Kanada är pressat att vinna även mot gruppettan och de regerande mästarna Finland som öppnat turneringen riktigt bra. Det är absolut ingen sits man vill vara i helt enkelt.

Italien kommer att försöka undvika förnedring

Det var nog ingen som hade förväntat sig att italienarna skulle uträtta någonting i VM egentligen och således är det nog få som är besvikna. Men med noll inspelade poäng och 8-30 i målskillnad efter fem matcher är det nog inte många italienare som är särskilt nöjda heller.

Redan i första matchen åkte de på storstryk mot Tyskland med 4-9 men Italien lyckades efter det åtminstone med att hålla nere siffrorna lite i de tre efterföljande matcherna mot Norge, Lettland och Finland där de förlorade med 1-4, 0-3 och 0-3. Att de under lördagen förlorade mot Kazakstan med 3-11 måste dock kännas surt då det faktiskt var det enda laget i gruppen som låg lägre ned på världsrankingen än de själva inför VM. Kazakstan har dock verkligen överraskat detta mästerskapet med vinster mot både Finland och Tyskland.

Mot Kanada lär Italien sannolikt försöka hålla nere siffrorna igen för att inte bli förnedrade. Kanada har i sin tur haft problem med målskyttet under turneringen och har bara lyckats näta tio gånger på fem matcher hittills. Troligtvis får de nog in en del mål mot Italien och kan sätta igång målskyttet.

Jag tror dock som sagt att Italien kommer att försöka hålla nere siffrorna och att Kanada inte kommer vinna alltför stort med tanke på hur de sett ut offensivt. För 2.15 gångerna pengarna hos Bet365 så är oddsen på att matchen slutar med under 6.5 mål väldigt lockande då ingen av Kanadas matcher hittills överskridit den siffran. Samtidigt vill de nog knappast ta ut sig inför det avslutande mötet med Finland.

  Rygga spelet hos Bet365 – Hämta upp till 1250 kr i spelkrediter!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 6,5 mål
Odds: 2.15
Bolag: Bet365
Spelstopp: 15:15
TV:  SVT Play
Stream:  SVT Play

Jämför odds: