16 november 2019 Tyskland Vitryssland Speltips

Speltips Kazakstan – Tyskland 26/5: Succélag

Kazakstan och Tyskland har båda imponerat under inledningen på Hockey-VM 2021. Nu möts lagen onsdagen den 26 maj 2021.

Det går inte att anmärka särskilt mycket på den inledning som Kazakstan och Tyskland har haft på Hockey-VM 2021, med imponerande insatser rakt över och resultat som är långt över förväntan på förhand.

Nog borde man ha anat det redan inför turneringen när Kazakstan såg ganska starka ut i dubbla möten med Vitryssland, men annars är det traditionellt sett inte ett landslag som ens har spelat i VM-sammanhang.

Det känns dock som att Kazakstan har en stark generation spelare på gång och inte minst i defensiven är man svårpasserade. Mot Lettland i premiären vann man med 1-0 efter straffar och mot Finland i matchen därpå blev det samma resultat.

Över förväntan för Kazakstan alltså.

Faktum är att Kazakstan inte ens gjort något mål än, på tre matcher i turneringen, och det är ett landslag som har uppenbara problem framåt, men som är svårpasserade bakåt.

Nu möter man Tyskland, ett landslag som är helt åt andra hållet. Hur ska det egentligen gå och vad kan man då förvänta sig att Kazakstan gör? Förmodligen har man inte riktigt förmågan att skruva på någonting.

Odds på Tyskland

Tyskland har tre raka vinster och har passerat lag som Italien, Norge och Kanada efter tre spelade omgångar. Det man får imponeras av här är faktiskt att Tyskland vann just mot Kanada, efter att man vunnit mot två landslag som man på pappret ska slå.

Men att man nu har gjort helt 17 mål på tre matcher – och visserligen släppt in i snitt två mål per match – är kanske ändå det allra mest imponerande.

Kazakstan står med andra ord inför en tuff match, likt mot USA där man släppte in ett mål per period och föll utan att göra mål framåt igen.

Tyskland går gärna för gruppvinsten nu och behöver då vinna mot Kazakstan för att inte tappa mark i den striden.

Tyskland vinner (ordinarie tid) spelas till 1,50 gånger pengarna hos Hajper. Det må låta lågt, men baserat på vilken matchbild vi förväntar oss är det snarare ett väldigt högt odds. Minst en tiondel för högt, förmodligen mer än så.

  Rygga spelet hos hajper – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tyskland vinner
Odds: 1,50
Bolag: Hajper
Spelstopp: 15:15, onsdag 26 maj 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: