Schweiz

Speltips Schweiz – Tyskland 3/6: Kvartsfinal

Enligt spelbolagen är Schweiz stora favoriter mot Tyskland i den första kvartsfinalen i Hockey-VM 2021 torsdagen den 3 juni 2021.

Det är en bestämd uppfattning som spelbolagen har som säger att Schweiz ska gälla som självklara favoriter mot Tyskland i den första kvartsinalen i det slutspel som nu inleds i Hockey-VM 2021.

Men om det är någonting vi har lärt oss är att sanningen knappast är så enkel när det kommer till VM-turneringen i år, med många stora nationer som fallit redan i gruppspelet och som nu inte ens finns med i slutspelet.

Tre Kronor ska exempelvis inte spela slutspel och detta trots att man slog (!) Schweiz med hela 7-0 (!) i gruppspelet. Snacka om att vinna fel matcher och vika ner sig när det verkllgen inte behövdes.

Men hur som helst har spelbolagen i mina ögon överskattat Schweiz lite inför det här slutspelet, även om schweizarna såklart har en bättre chans än någonsin att nå en medalj i det här mästerskapet. Det är Schweiz knappast bortskämda med.

Men Tyskland är ingen enkel motståndare och tyskarna har flera starka matcher med sig från sitt gruppspel.

Schweiz får det tufft

1,60 gånger pengarna är ungefär det man får för det raka spelet på Schweiz inför den här kvartsfinalen, men är det verkligen en rimlig värdering på förhand? I mina ögon är det att vara lite väl snål med oddset.

Tyskland må ha förlorat tre raka matcher innan vinsten mot Lettland i den sista omgången, en vinst som säkrade platsen i slutspelet, men man förlorade bara med uddamålet mot Finland och med två mål mot USA. I samtliga matcher var man med.

Schweiz är ett lag som man i för sig har förlorat i fyra raka matcher mot, men hela tiden i jämna drabbningar. Det är också bara tre år sedan man slog Schweiz i slutspelssammanhang. Då i OS-slutspelet.

Därför tror jag att Schweiz är en favorit i fara.

Tyskland +1,5 spelas till 1,74 gånger såsen hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Tyskland +1,5
Odds: 1,74
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 15:15, torsdag 3 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: