5 maj 2019 sverige finland

Speltips Tjeckien – Sverige 19/12: Tidig match!

Söndagen den 19 december 2021 är det dags för den avslutande matchen i Channel One Cup mellan Tjeckien och Sverige

Tjeckien har inte alls rosat marknaden under Channel One Cup. Torsk mot både Finland och Ryssland och spelet har inte sett något vidare ut. Det var ett Tjeckien som åkte på tre raka torsk under Karjala Cup i November månad, vilket innebär att Tjeckien har fem raka torsk i Euro Hockey Tour. Tjeckisk hockey har blivit mycket bättre med tiden och gick ganska bra under VM som spelades i Maj. Dock är inhemska ligan något svag och Tjeckerna brukar ha jobbigt i dessa turneringar.

Sverige har även dem två raka nederlag. Först mot Ryssland och senast i fredags mot Kanada. Tre Kronor har endast gjort ett mål på matcherna, vilket gör denna match extra viktig. Det är inte helt omöjligt att NHL-spelarna inte kommer till OS, vilket gör matcherna fram till Februari otroligt viktiga. Tre kronor har haft ett bra spel i båda matcherna men inte lyckats få in pucken. Sverige har på pappret ett skickligare lag än vad Tjeckien. Hade Tre Kronor varit lite mer effektiva hade två förluster mycket väl kunnat vara två vinster.
PROVA BETSSON – FÅ 100 KRONOR BONUS! Det populära spelbolaget Betsson är kända för sina höga odds, boostade oddsmarknader och roliga tävlingar. Läs mer eller registrera dig här!

  hämta bonus – 100 kronor hos betsson!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Viktig match!

Tjeckien har tagit ut en helt okej trupp till denna turnering. Milan Gulas och Jan Kovar håller extremt hög klass. Dessa herrar tillsammans med Michael Frolik utgör en riktigt farlig förstaformation. Det finns även mycket skicklighet i andrafemman, men sedan börjat det bli lite skralt. Libor Sulak och Lukas Klok får anses som lagets skickligaste backar, två herrar som gjort mycket poäng i KHL. Simon Hrubec och Roman Will är ett bra målvaktspar.

Sverige fick ett par avbräck inför turneringen och fick Joakim Nygård skadad i matchen mot Ryssland. Gustav Rydahl tillsammans med De La Rose och Emil Larsson utgör en väldigt jobbig kedja att möta och har fått göra Tre Kronor enda mål. Kedjan som ska göra målen är enligt mig den med Oscar Lindberg, Linus Johansson och Emil Petersson. Backsidan är stark där det finns puckstarka backar som Tim Heed och Jonathan Pudas. Adam Reideborn gjorde en stark match senast trots tre insläppa mål.

Detta är en match som betyder väldigt mycket. Delvis för att undvika sista platsen i tabellen, och delvis för att visa sina tränare att man förtjänar en plats i OS-truppen. Båda lagen kliver in i denna match med två raka förluster. Tre kronor har enligt mig varit ett bättre spelande lag än vad tjeckerna har visat. När raka tvåan på Sverige är en bra bit över två gånger pengarna hugger jag, direkt. Spelstoppet är redan vid 09.00, vilken är en perfekt tid, frukost och hockey är en magisk kombination. Lycka till!

  Rygga spelet hos betsson – Hämta 100 kronor bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Sverige vinner
Odds: 2.20
Bolag: Betsson
Spelstopp: 09:00, söndag 19 december 2021
TV:  [TV10]
Stream: 

Jämför odds: