27 april 2018 Pittsburgh Penguins Washington Capitals speltips NHL slutspel Stanley Cup

Speltips Boston Bruins – Pittsburgh Penguins 2/4: Formtopp

Formen kan bli avgörande när Pittsburgh Penguins spelar borta mot Boston Bruins i NHL natten till fredagen den 2 april 2021.

Intensiva tider med flertalet matcher i veckan och det mesta i tempot på spelschemat är sig likt för en vanlig NHL-säsong. Men det finns ett annat upplägg på den här säsongen som ställer andra krav på lagen.

Med en hårdare geografisk indelning och ett spelschema anpassat för att minska resandet så mycket det bara går blir det färre motståndare, och fler matcher mot samma lag, för egentligen samtliga lag i hela NHL.

Pittsburgh Penguins och Boston Bruins spelar nu mot varandra natten till fredagen den 2 april 2021, men det här är inte första gången som lagen gör upp i år. Faktum är att det inte heller är andra, tredje eller fjärde gången. Det här blir rent av det femte mötet mellan lagen – bara det här året och den här säsongen.

Pittsburgh Penguins har haft det tungt hittills med tre förluster på fyra möten, trots att man enligt tabellen är ett bättre lag än Boston Bruins.

En förklaring är målskyttet, där Pittsburgh Penguins i tre av fyra matcher bara har gjort totalt fyra mål. I vinstmatchen fick man loss sin form och vann med 4-1. Men i övrigt har man knappt kunnat näta på Boston Bruins i år.

Pittsburgh Penguins sätter tonen

Men lite annorlunda är det inför det femte mötet mellan lagen. Pittsburgh Penguins kommer med fyra (!) raka vinster och har gjort hela 17 mål på dessa fyra matcher. Ett snitt på över fyra mål per match gör att man verkligen har fått fart på sin offensiv igen.

Boston Bruins fortsätter att göra det bra och vinner ungefär varannan match, varpå man placerar sig som 13:e lag totalt i NHL-tabellen hittills. Avseende poängskörd alltså.

Det är ett rakt igenom stabilt lag och Pittsburgh Penguins kan inte räkna med att man ska kunna städa av motståndet särskilt enkelt. Faktum är att Pittsburgh Penguins är underdog om vi frågar spelbolagen.

Men känslan är att ett formstarkt Pittsburgh Penguins nu är ute efter revansch när man åter får chansen att vinna mot Boston Bruins.

Pittsburgh Penguins moneyline spelas till 2,08 gånger såsen hos Mr Green.

  Rygga spelet hos mr green – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Pittsburgh Penguins moneyline
Odds: 2,08
Bolag: Mr Green
Spelstopp: 01:00, fredag 2 april 2021
TV: 
Stream: