15 april 2019 tampa bay lightning blue jackets speltips nhl stanley cuo

Speltips Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning 23/2: Nattmatch

Det är åter dags för en nattmatch när Tampa Bay Lightning spelar borta mot Carolina Hurricanes för andra gången på ett par dagar i NHL.

Nu är det uppenbart att NHL-säsongen börjar sätta sig och vi kan se vilka lag som egentligen är att räkna med, och kanske extra tydligt ser vi vilka lag som verkligen inte är att räkna med. Dessa har redan parkerat i botten.

Värst är det för Detroit Red Wings, som på 20 matcher fortfarande bara har 13 inspelade poäng. Det är inget vidare poängsnitt. Ottawa Senators har på lika många matcher bara tagit elva poäng. Det är också riktigt svagt.

Tampa Bay Lightning öppnade urstarkt, men har tappat lite kraft på slutet, men då man har haft corona i laget (eller snarare i lagen man skulle ha mött) står laget på bara 15 spelade matcher. 21 poäng ger ett okej poängsnitt, även om man har halkat efter Carolina Hurricanes.

Med 62 gjorda mål på 16 omgångar har man fantastiska fyra gjorda mål per match i snitt – nästan i alla fall. Det gör att man kan räkna med offensiv i toppklass när man nu åter ska ta sig an Tampa Bay Lightning.

Så sent som i helgen fick Tampa Bay Lightning se sig besegrade mot samma lag med hela 4-0. Det gör att jag väntar mig en motreaktion här.

Odds i NHL

Inledningen på säsongen var väldigt stark för de regerande mästarna Tampa Bay Lightning, som på de senare veckorna dock tappat lite kraft och energi. Det kan ha att göra med att man saknar ett par nyckelspelare och gör så inför den här matchen också.

Tampa Bay Lightning har varit utan Anders Nilsson, Marian Gaborik och Nikita Kucherov de senaste veckorna. Den sistnämnda är som bekant helt vital för lagets offensiv och det har fått klara konsekvenser direkt.

Samtidigt är det oklart om Tampa Bay Lightning kan spela med sina centrar Anthony Cirelli och Mitchell Stephens i den här matchen.

I hemmalaget är Max McCormick, Petr Mrazek och Teuvo Teravainen oklara till spel. Eller rättare sagt, ingen av spelarna kommer att finnas med i returmötet med Tampa Bay Lightning.

Efter noll gjorda mål senast borde Tampa Bay Lightning få ordning på sin offensiv igen här, med eller utan tapp.

Över 5,5 mål spelas till 1,70 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos WILLIAM HILL – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Över 5,5 mål
Odds: 1,70
Bolag: William Hill
Spelstopp: 01:00, tisdag 23 februari 2021
TV: 
Stream: