23 oktober 2018 detroit red wings speltips nhl carolina hurricanes

Speltips Chicago Blackhawks – Detroit Red Wings 23/1

Det är ingen drömstart för varken Chicago Blackhawks eller Detroit Red Wings i pågående NHL. Det öppnar för ett bra speltips den 23 januari 2021.

NHL är tillbaka varje natt med nya matcher och natten till lördag är inget undantag. Här dukas det upp ett antal matcher som är värda att ställa om dygnsrytmen för och för vår del blir det fokus på mötet i Chicago mellan Blackhawks och Detroit Red Wings.

Chicago Blackhawks har öppnat med två raka förluster, både i Florida mot Panthers, och har nu en väldig lust att ta säsongens första vinst.

Senast kunde Chicago Blackhawks åtminstone ta matchen till över tid, men att man nu har släppt in tio mål på två omgångar bådar inte särskilt gott inför fortsättningen. Faktum är att Chicago Blackhawks också förlorade sina två första matcher den här säsongen, då mot de regerande mästarna Tampa Bay Lightning.

Totalt står Chicago Blackhawks nu på 20 insläppta mål och med ett sådant facit är det svårt att känna sig helt anförtrodd med att Chicago Blackhawks är ett lag att räkna med.

Detroit Red Wings må ha två vinster, en mot Carolina Hurricanes och en mot Columbus Blue Jackets, men det är inga insatser och inga resultat som har skrämt hittills direkt.

Målskyttet är ett problem

Det kan inte finnas någonting annat än ett stort fokus på att täppa till bakåt i Chicago Blackhawks nu, efter att man har släppt in hela 20 mål (i snitt fem per match) sedan inledningen på säsongen.

Chicago Blackhawks kommer därmed att kliva in till den här matchen med defensivt fokus och kanske kan man dra nytta av att spela sin första match på hemmais 2021.

Detroit Red Wings har haft det tungt med målskyttet, med bara åtta gjorda mål under ordinarie tid. Detta på totalt fyra omgångar. Det är inte heller det ett facit som skrämmer. Mot Chicago Blackhawks spelar man också årets första bortamatch.

Under 6 mål (asian handicap) spelas till 1,83 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen:

Speltips:

Speltips: Under 6 mål (asian handicap)
Odds: 1,83
Bolag: Unibet
Spelstopp: 01:00, lördag 23 januari 221
TV: 
Stream: 

Jämför odds: