3 maj2 019 colorado avalanceh speltips san josé sharks nhl

Speltips Colorado Avalanche – Vegas Golden Knights 3/6: Motreaktion

Den andra slutspelsrundan i NHL är igång. Colorado Avalanche har med sig 1-0 i matcher mot Vegas Golden Knights inför det andra mötet.

Det går inte att klaga på den inledning som Colorado Avalanche har fått i den här andra slutspelsrundan. Vegas Golden Knights står för motståndet och kändes på förhand som en tuff nöt att knäcka.

Men ett formstarkt Colorado Avalanche körde vidare på den enormt fina formen som man visade i matchserien mot St Louis Blues och vann med otroliga 7-1 direkt mot Vegas Golden Knights.

Men det var egentligen inte bara resultatet som imponerade med den vinsten. Colorado Avalanche såg också urstarka ut i spelt och gav egentligen aldrig motståndet en chans att komma in i matchen.

Colorado Avalanche tog ledningen med 2-0 redan i den första perioden, fyllde på med tre mål till i inledningen av den andra, fick se William Karlsson reducera till 5-1, men såg också till att döda spänningen helt med 6-1 innan perioden var över. Det var alltså aldrig ens nära att bortalaget kunde vinna matchen.

Så vad betyder detta? Är Colorado Avalanche för bra för att överhuvudtaget gå att rubba?

Odds på Stanley Cup-slutspelet

Colorado Avalanche såg faktiskt urstarka ut hela grundserien, men har varit ännu, ännu bättre när det har blivit skarpt läge nu i slutspelet.

I den första slutspelsrundan vann Colorado Avalanche med hela 4-0 mot St Louis Blues och vann samtliga matcher med god marginal. Ska det bli samma sak nu igen?

Vegas Golden Knights å sin sida fick kämpa hårt mot Minnesota Wild. Den matchserien fick gå hela vägen till sju matcher, där Vegas Golden Knights såg till att resa sig i den sista och avgörande matchen. Men rimligen har det också slitit på spelarna en del.

Så får vi se någon motreaktion nu? Nej, jag tror faktiskt på ett Colorado Avalanche som fortsätter på samma vis.

Colorado Avalanche moneyline spelas till 1,57 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Colorado Avalanche moneyline
Odds: 1,57
Bolag: William Hill
Spelstopp: 04:00, torsdag 3 juni 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: