23 oktober 2018 detroit red wings speltips nhl carolina hurricanes

Speltips Columbus Blue Jackets – Detroit Red Wings 8/5: Nattmacka

Det blir en intensiv natt i NHL med flertalet matcher på schemat. Columbus Blue Jackets spelar bland annat hemma mot Detroit Red Wings.

Det är intensiva tider för den som försöker hänga med i NHL-svängarna och antalet matcher som ska spelas hör till de höga enkeltalen varje natt. Det är samma sak natten till lördag svensk tid, där ytterligare en handfull matcher är inplanerade.

För vår del hamnar fokus på mötet mellan bottenlagen Columbus Blue Jackets och Detroit Red Wings, som båda haft enorma problem under hela säsongen och som halkat ordentligt efter. Det blir med stor säkerhet ingen slutspelsplats för varken Blue Jackets eller Red Wings.

Men nu gäller det såklart att avsluta säsongen så starkt det går, inte minst för att ha någonting att bygga vidare på inför kommande säsong.

Columbus Blue Jackets gäller som spelbolagens favorit inför den här matchen, med ganska god marginal, men på pappret ska det också vara väldigt jämnt.

Det här blir sjunde gången som lagen gör upp sedan januari månad och det är tre vinster var som gäller fram till den här matchen. Mestadels har det varit hemmavinst, fem av sex möten har slutat med att hemmalaget har vunnit, men matcherna har hela tiden varit jämna.

Flera odds lockar i NHL

Därför finns det flera odds som kan locka inför den här matchen. Columbus Blue Jackets är inget lag som gör särskilt många mål och man snittar bara 2,44 gjorda mål framåt. Det är allt annat än ett lag som kör över sina motståndare alltså.

Samma sak är det egentligen för Detroit Red Wings, men det är trots allt ett lag som har det i sig att göra många mål och vars snitt är ganska högt. Men detta främst mot lag som bjuder upp till det. Det blir ofta helt galna matcher. Det tror jag inte vi kan förvänta oss mot Columbus Blue Jackets.

Formen är inte heller någonting att skryta med i något av lagen, som har förlorat merparten av sina matcher från start. Samma trend går att se nu på slutet.

Under 5,5 mål spelas till 1,66 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1,66
Bolag: Unibet
Spelstopp: 01:00, lördag 8 maj 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: