28 april 2018 Tampa Bay Lightning Boston Bruins slutspel speltips NHL

Speltips Columbus Blue Jackets – Tampa Bay Lightning 22/1

Natten till fredag svensk tid ska det äntligen bli dags för Tampa Bay Lightning att gå in i handlingarna igen när man möter Columbus Blue Jackets.

Columbus Blue Jackets - Tampa Bay Lightning

NHL
Hämta bonus!
18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 juli 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här.

Speltips på NHL står som spön i backen vid den här tiden på året och även om säsongsinledningen blev ordentligt försenad har man nu slängt sig rakt in i den stora ström med betting som finns på världens bästa hockeyliga.

En hel del lag har öppnat säsongen starkt och för egen del har jag imponerats stort av Tampa Bay Lightning, som bara fortsätter där man slutade förra säsongen.

Tampa Bay Lightning vann två raka matcher mot Chicago Blackhawks i premiäromgångarna och har därmed redan full pott i poäng, och en hel del gjorda mål framåt. Det känns som att Tampa Bay Lightning blir svåra att stoppa i år också.

Nu möter Tampa Bay Lightning istället Columbus Blue Jackets, på bortaplan, men har kunnat resa med god marginal för att spela matchen.

Columbus Blue Jackets har en vinst och en förlust, båda matcherna mot Detroit Red Wings, och det skrämmer nog ingen. Att ställas mot Tampa Bay Lightning blir garanterat en väsentligt svårare uppgift.

Odds på NHL

Tampa Bay Lightning visade med all önskvärd tydlighet redan förra säsongen att man är ett lag som hör hemma i toppen av NHL och som hela tiden ska gälla som en av kandidaterna till att vinna hela rasket.

Nu kunde man gå hela vägen förra året och det känns som att man nu sitter på en trupp som har det i sig att göra samma sak igen. Det brukar ibland vara ett problem för regerande mästare att få fart på laget igen, att motivationen kan vara lite svårmanövrerad och att en mättnadskänsla kan infinna sig.

Men det kan omöjligen vara ett problem för Tampa Bay Lightning den här säsongen, med tanke på rådande omständigheter. Hela säsongen blev extremt försenad och man har längtat efter att få gå på is igen. Det gäller alla spelare, och alla lag, och där räknar jag såklart in Tampa Bay Lightning.

För deras del kan det rent av vara en fördel att säsongen blir som den blir….

Tampa Bay Lightning gäller i mina ögon som solklara favoriter även i den här matchen mot Columbus Blue Jackets och det finns ingenting som talar för att man inte ska fortsätta lika starkt som i öppningsmatcherna.

Tampa Bay Lightning vinner (inklusive övertid) spelas till 1,62 gånger såsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Tampa Bay Lightning vinner (inklusive övertid)
Odds: 1,62
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 01:00, fredag 22 januari 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: