6 mars 2018 Edmonton Oilers Arizona Coyotes speltips NHL

Speltips Edmonton Oilers – Ottawa Senators 11/3: Nytt försök

Edmonton Oilers vann med nöd och näppe häromnatten, men nu tar Ottawa Senators kanske revansch i NHL den 11 mars 2021?

Som säsongen artar sig i NHL är det inte helt enkelt att följa med i alla svängar och den som inte har satt sig in i hur man har lagt upp säsongen kanske blir aningen förvirrad när man ser hur matcherna spelas på andra sidan Atlanten.

Men för det första har man valt att dela in säsongen i hårdare regionala indelningar för att undvika så många resor och det har slagit väl ut hittills. Det är intressant att se lagen mötas flera gånger på kortare tid, eftersom det ger en viss slutspelskänsla.

Just det, med flera matcher på kort tid, är en annan sak som gör den här säsongen unik. Det är lag från samma geografiska område som spelar mot varandra, upprepade gånger, varpå lagen ofta spelar ett antal raka matcher mot samma motstånd.

Det här sätter helt andra krav på matcherna, men som tv-tittare och oddsspelare går det att hitta bra luckor i det här. Det är lite som under ett slutspel, när psykologin kommer in och spelar en stor roll inför matcherna.

Natten till torsdag svensk tid ska Edmonton Oilers och Ottawa Senators spela mot varandra igen, för totalt sjätte gången den här säsongen. Edmonton Oilers har svindlande fem (!) raka vinster och har med det skaffat sig ett ordentligt övertag på Ottawa Senators.

Äntligen dags för vinst

Inför mötet natten till tisdagen valde vi att backa Ottawa Senators till ett mycket högt odds, men laget förlorade återigen, denna gång med uddamålet. Men spaningen var med andra ord rätt. Det känns som att skillnaden mellan lagen har blivit klart mindre.

Ottawa Senators har under hela säsongsinledningen varit ett av hela ligans sämsta lag och det är en position som är svår att resa sig från hur som helst. Att man bara har 19 inspelade poäng är ett facit som talar för sig själv.

Edmonton Oilers är faktiskt placerade nia i den totala tabellen med sina 32 poäng, men ärligt talat är det lite missvisande sett till prestationerna. Hela tio (!) av poängen har dessutom kommit mot ett och samma lag – Ottawa Senators.

Känslan inför det här mötet är att det åter finns en risk att Edmonton Oilers slappnar av en aning och att det i sig öppnar för Ottawa Senators. Vi var på väg att smälla till med skrällspelet förra natten, men nu är det väl ändå dags? Sett över tid är det utan tvekan där som värdet finns inför det här mötet.

Ottawa Senators draw no bet spelas till 3,20 gånger smeten hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Ottawa Senators draw no bet
Odds: 3,20
Bolag: Unibet
Spelstopp: 02:00, torsdag 11 mars 2021
TV: 
Stream: