15 april 2019 tampa bay lightning blue jackets speltips nhl stanley cuo

Speltips Montreal Canadiens – Tampa Bay Lightning 3/7: Måstematch

Montreal Canadiens är redan illa ute i matchen mot Tampa Bay Lightning och kan hamna i underläge 3-0 om man förlorar nästa finalmatch i NHL.

Stanley Cup-finalen är igång och redan efter två omgångar, eller två spelade matcher rättare sagt, kan vi konstatera att kanadensiska Montreal Canadiens är rejält snett på det. Om det vill sig illa kan hoppet vara dött redan efter den tredje matchen.

För inför Game 3 är det Montreal Canadiens som har all press på sig och skulle man förlora kan jag inte se hur laget har i sig att vända och vinna den här finalserien. Då har Tampa Bay Lightning hela två chanser kvar att avgöra – på hemmaplan. Dessutom två matcher till att försöka vinna på bortaplan. Det tappar man inte.

Å andra sidan har Montreal Canadiens hela det här slutspelet visat att man har en förmåga att göra det bra i slutspelsserier som man inte hade räknat med laget i. Jag blev förvånad att Montreal Canadiens kunde slå ut Vegas Golden Knights i semifinalen exempelvis – och där var man illa ute ett par gånger.

Bara det faktum att Montreal Canadiens spelar final är imponerande med tanke på inledningen av säsongen som laget hade bakom sig. I grundserien tog Montreal Canadiens inte mer än 59 poäng. Det är bland annat 16 poäng färre än vad finalmotståndaren gjorde och då var det inte ens ett lag som låg längst upp i den totala NHL-tabellen.

Med nöd och näppe tog sig Montreal Canadiens alltså till slutspelet och kanske är det verkligheten som sakta börjar komma ikapp laget nu?

Odds på Stanley Cup igen

Om vi ser till oddsen har Tampa Bay Lightning fått klä sig i rollen som favoriter inför alla tre matcher hittills. I de två första matcherna har man levt upp till trycket, men nu återstår att se om det går att göra samma sak när Montreal Canadiens är hemmalag.

På hemmaplan är Montreal Canadiens dock ett aningen starkare lag och det är klart att det blir en mental fördel att få spela inför hemmapubliken nu.

Om man vill greppa efter halmstrån kan man också se hur Montreal Canadiens var mer med i den andra matchen än i den första. Om det fortsätter i samma riktning kan Montreal Canadiens mycket väl ha i sig att göra det bättre mot Tampa Bay Lightning i nattens möte.

Under 5,5 mål spelas till 1.60 gånger insatsen hos No Account Bet. Det är den typen av ishockey Montreal Canadiens måste spela för att vinna här.

  Rygga spelet hos no account bet – Hämta 100 kr bonus omsättningsfritt!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 5,5 mål
Odds: 1.60
Bolag: No Account Bet
Spelstopp: 02:00, lördag 3 juli 2021
TV: 
Stream: 

Jämför odds: